Erilainen lautasliina

sunnuntai 26. syyskuuta 2010

Minä rakastan serviettejä. Kotona niitä on laatikollinen eri sohvatyynyihin, mielialoihin, vuodenaikoihin ja pöytäliinoihin soinnutettuna värivalikoimana. Ravintoloissa panostetaan harvoin servetteihin. Hienoissa ravintoloissa on toki kangasservetit, jotka saavat kyllä kotonakin aikaan juhlan tuntua, vaikka tarjolla olisi kaurapuuroa voisilmällä. Pahimmillaan ravintoloiden servietit ovat muovilaatikosta vetäistäviä rypyläpintaisia ja kolmeen osaan taiteltuja kammotuksia. Mutta työmatkalla Lahdessa vastaan tuli loistava servetti-idea. Mikä on lautasliinaa parempi paikka kertoa ravintolan periaatteista ja arvoista? Tavalliseen valkoiseen servettiin painettu teksti tuo ravintolan haluaman sanoman liki jokaisen kävijän silmien eteen. Tämä lounas- ja tilausravintola saa kyllä täydet pisteet myös ruoasta - herkullista.

4 kommenttia

hanna kirjoitti...

Hei,

törmäsin samanlaiseen servettin eilen illalla ravintola Vänmannissa Oulussa. Samalla tekstilläkin:)... eli taitavat olla ravintoloiden tilaustuotteita. Mutta kaunis ja yksinkertainen servetti.

Ja minäkin rakastan servettejä, tsekkaan aina kaupan servettihyllyn, josko olisi tullut uusia ihania.

Hannele kirjoitti...

Hassua! Vänmanni varmaan kuuluu samaan Kanresta-ketjuun, jonka ravintelissa tekstiservetin näin. Kuulin, että Kanresta tukee tuotollaan mm. mielenterveystyötä ja lastensairauksien tutkimusta. Syömällä tekee siis hyvää!

Merituuli kirjoitti...

Ompas hyvä idea ravintolalta!

Minusta ravintolan pöytään on ihana istahtaa kun huomaa siellä olevan kankaiset servetit. Ja kyllä se kotonakin tosiaan kohottaa aterian/kattauksen juhlavammaksi, jos joku on jaksanut silittää kankaiset liinat :).

Hannele kirjoitti...

Niin, se silitys. Huoh.

Sisällön tarjoaa Blogger.