Kokit ja Potit valtasi Facebookin!

maanantai 1. elokuuta 2011

Kokit ja Potit on nyt myös Facebookissa - tykkää ihmeessä!


7 kommenttia

Anonyymi kirjoitti...

Tykkään,tykkään. Mutta mihin siinä facebookkia tarvitaan? Johanna- Kalkkis

Hannele kirjoitti...

Come on, Kalkkis! Liity niin näet :)

Päivi / Kokkeillaan kirjoitti...

Peukku Johannalle! Minäkään en vielä ole feisbuukkiin vihkiytynyt ja tykkään Kokkipottilasta ilimankin. Onkohan joskus pakko taipua naamakirjaan...??
T: toinen kalkkis :)

Hannele kirjoitti...

Lupa tykätä ilman Facebookia myönnetty parille kalkkikselle :)

Mutta huomaan Kotiharmin hiljalleen taipuvan...

Anonyymi kirjoitti...

Kotiharmi hei,skarppaappa nyt. Elä anna periks:) Minä olen vielä vahvasti sitä mieltä, että ne ystävät ja läheiset jotka haluavat yhteyttä pitää, ovat tervetulleita ovelle, saavat soittaa, kirjoittaa ja hätätilassa jopa sähköpostitella. Jos mikään noista vaihtoehdoista ei käy, ei ilmeisesti kiinnosta tarpeeksi tai jotai semmosta... Samoin jos mä jostain tykkään, kuten kokkipoteista, mä tykkään ja sanon sen ja voinpa näyttää peukkuakin LIVENÄ! Sitä missään netissä tartte tehä! Sano Kalkkis Johanna :0)

Hannele kirjoitti...

Olen Johannan kanssa samaa mieltä paitsi ajattelen kyllä, että sosiaaliselle medialle on paikkansa livetyksen lisäksi, ei tilalle.

Päivi / Kokkeillaan kirjoitti...

Kyl-lä! En! Siis skarppaan. Enkä anna periksi. :)) Tunnen jonnimmoista hengenheimolaisuutta Johannan kanssa. Mutta ei tämä blogiviesteilykään mikään pöhkömpi juttu ole. Olenpahan Johannankin kanssa päässyt turisemaan :)

Sisällön tarjoaa Blogger.