Tomaatti-vuohenjuustopaistos

Yksinkertaista ja yksinkertaisesti hyvää.

****

Tomaatti-vuohenjuustopaistos

noin 30 kirsikkatomaattia
1-2 tl valuvaa hunajaa
tuoreita yrttejä, esimerkiksi basilikaa, oreganoa ja/tai timjamia (hätätilassa/talvella kuivattuja)
suolaa ja pippuria
noin 100 g vuohenjuustoa
(oliivi)öljyä

Pese ja puolita tomaatit, levitä ne leikkuupinta ylöspäin uuninkestävään vuokaan. Hienonna yrttejä tomaattien päälle. Valuta hunaja tomaattien ja yrttien päälle ja pyöräytä pari kierrosta vielä suolaa ja pippuria. Viipaloi vuohenjuusto ja levitä viipaleet vuokaan. Huiskauta joukkon vielä (oliivi)öljyä ja paista n. 180-200 asteisessa uunissa ehkä kymmenisen minuuttia, kunnes juusto on sulanut ja tomaatit sopivasti paistuneet.

Tarjoa lämpimänä salaatin lisänä tai leivän kanssa. Muista valuttaa vuoasta herkullinen kastike salaatin tai leivän päälle.

****

ps. Kuvassa on ylle kirjastusta reseptistä puolikas annos.