| | |

Savuporotahna

Savuporotahna on helppo ja nopea tehdä. Tarvitset vain muutaman raaka-aineen. Tahna tai mousse on juhlien pelastaja ja täydellistä vaikka uuniperunoiden kanssa.

Savuporotahna on mustassa pienessä kulhossa, joka on pyöreällä puutarjottimella. Tahnassa on puulusikka.

Savuporotahna sopii uuniperunoihin, palttoonnappeihin, rieskaan rullattavaksi, blinien päälle tai leivälle. Monikäyttöinen tahna on ihanaa myös tuulihattujen täytteenä. Tee tahna silloin smetanasta, jotta saat siitä mahdollisimman jähmeää.

Tahna syntyy kätevimmin pussissa myytävästä kylmäsavupororouheesta, joka on monikäyttöinen tuote. Tässä muutama ihana pororesepti rouheen käyttöön:

Savuporotahna on mustassa pienessä kulhossa, joka on pyöreällä puutarjottimella. Tahnassa on puulusikka.

Savuporotahna

Savuporotahna on helppo ja nopea tehdä. Nauti uuniperunoiden, blinien tai palttoonappien kanssa.
Esivalmistelu10 minutes
Annokset: 4

Raaka-aineet

  • 200 g smetanaa tai ranskankermaa
  • 100 g kylmäsavupororouhetta
  • 1 salottisipuli
  • 1-2 tl sinappia
  • muutama rouhaisu mustapippuria myllystä

Tee näin

  • Kuori sipuli ja silppua se aivan pieneksi silpuksi.
  • Yhdistä kaikki aineet.
  • Anna savuporotahnan tekeytyä jääkaapissa vähintään puoli tuntia, että maut tasaantuvat.

Muistathan seurata Kokkipottilaa myös Instagramissa!