Mangovaahto, nopea jälkkäri pääsiäiseksi
Mangovaahto on pääsiäisen nopein jälkiruoka. Herkullinen vaahto syntyy vain muutamasta raaka-aineesta.
Raikas, hedelmäinen ja täyteläinen. Suussasulava, keväänkeltainen ja pirteä. Mämmikö? Ei, vaan mangovaahto, joka on valmista viidessä minuutissa joko jälkiruoaksi tai välipalaksi. Ainekset säilyvät kaapissa viikkoja avaamattomana, joten mangovaahto sopii hyvin myös vierasvaraksi.
Sitä paitsi. Tämä on paljon parempaa kuin mämmi.
Resepti
Mangovaahto
neljälle
- 1 prk vispi- tai kuohukermaa
- 1 prk rahkaa
- 3–4 dl 100% mangososetta
- noin 1/2 dl sokeria
- Vispaa kerma löysäksi vaahdoksi.
- Lisää rahka ja jatka hetki vatkaamista.
- Lisää mangosose ja sokeri. Sekoita.
- Tarjoa siltään, mangososeen tai tuoreen mangon kanssa. Voit myös rouhia päälle suklaata.
–––––
Kurkkaa pääsiäistä ajatellen myös nämä reseptini:
Pääruoat
- Yhden astian sitruunainen dijon-kana
- Kanaa mausteisella riisipedillä
- Kanarengdang
- Sitruunarisotto
- Parsarisotto
Salaatit & alkuruoat
- Parsa-fetasalaatti
- Fenkoli-pinaattisalaatti
- Paahdettu parsa ja munamajoneesi
- Paahdettu kreikkalainen salaatti
Jälkiruoat ja leivonnaiset