| |

Mangovaahto, nopea jälkkäri pääsiäiseksi

Mangovaahto on pääsiäisen nopein jälkiruoka. Herkullinen vaahto syntyy vain muutamasta raaka-aineesta.

Raikas, hedelmäinen ja täyteläinen. Suussasulava, keväänkeltainen ja pirteä. Mämmikö? Ei, vaan mangovaahto, joka on valmista viidessä minuutissa joko jälkiruoaksi tai välipalaksi. Ainekset säilyvät kaapissa viikkoja avaamattomana, joten mangovaahto sopii hyvin myös vierasvaraksi.

Sitä paitsi. Tämä on paljon parempaa kuin mämmi. 


Resepti


Mangovaahto

neljälle

  • 1 prk vispi- tai kuohukermaa
  • 1 prk rahkaa
  • 3–4 dl 100% mangososetta
  • noin 1/2 dl sokeria

  1. Vispaa kerma löysäksi vaahdoksi.
  2. Lisää rahka ja jatka hetki vatkaamista. 
  3. Lisää mangosose ja sokeri. Sekoita.
  4. Tarjoa siltään, mangososeen tai tuoreen mangon kanssa. Voit myös rouhia päälle suklaata.

–––––

Kurkkaa pääsiäistä ajatellen myös nämä reseptini:

Pääruoat


Salaatit & alkuruoat


Jälkiruoat ja leivonnaiset