Uusi, upea hybridi!

maanantai 9. huhtikuuta 2012

Mitä syntyy kahden erinomaisen yhdistyessä? Siitä tulee uusi, upea hybridi.

Juuri sellainen on vastikään avattu Puutarhan ja hellan välissä -blogi. Luvassa on taattua laatua Ullan ja Luigin puutarhasta ja keittiöstä. Aiemmin Ulla on pitänyt hurmoksellisen huippua ja inspiroivaa Kasvakaa "&#! -blogia, jota olen seurannut silmä tarkkana ensimmäisistä postauksista alkaen. Luigin käsialaa on ollut innostava ja keittiötarhan antimia ihailtavasti hyödyntävä Punkkua ja Pydee -blogi. Nyt siis saamme kaksi kirvaa yhdellä suihkaisulla.

Tästä hybridistä minä olen innoissani!

ps. Kuva ei sentään ole Ullan ja Luigin pihasta vaan keväisestä Kööpenhaminasta, jossa piipahdin viikko sitten a-luokan leidilomalla. Palataan reissun ruoka-antiin myöhemmin.


7 kommenttia

  1. Kiitos vinkistä! Olen kovasti tykännyt Ullan puutarhurointijutuista, joten tämähän kuulostaa paremmalta kuin hyvältä. :)

    VastaaPoista
  2. Hyvä täytyy jakaa! Ullan tyyli uppoaa minuunkin kuin sormet multaan, eikä mikään ole parempi blogiaiheyhdistelmä kuin tarhaus ja kokkaus (öhöm).

    VastaaPoista
  3. Kööpenhamina-kuulumisia odotan innolla, olen itsekin menossa sinne muutaman viikon kuluttua:) Ja hybridi on käyty katsomassa, kiinnostavaa!

    VastaaPoista
  4. Kiitos kauniista sanoista, Hannele :-) Eikä yhtään haittaisi, vaikka meidän puutarha näyttäisi tuolta. Etenkin nyt, kun ei näy pienintäkään plänttiä sulaa maata.

    VastaaPoista
  5. Campasimpukka, älä odota liikoja:) Mukana oli kännykkäkamera ja reissun pääpaino oli leidien kanssa lörpöttelyssä.

    Ulla, ole hyvä! Veikkaan kyllä, että puistot kalpenee teidän pihataiteen rinnalla, kunhan lumikinokset tontilta sulavat. Mullekin kelpaisi kukkameri...

    VastaaPoista
  6. Hei,

    Pidän blogistanne kovin, se on omassa blogissani viikon suosikkina. Kaunista kevättä toivottelen!

    VastaaPoista
  7. Hanna, sinä ihana! Toit viestilläsi hirmuisesti iloa räntäsateiseen päivään. Kiitos!

    VastaaPoista

Sisällön tarjoaa Blogger.