Kesäkahavila Nekka, Oulu

torstai 17. toukokuuta 2012

Nyt tarkkana, seuraa upeita uutisia!

Ouluun on avattu uusi hurmaava kesäkahavila Nekka, jota luotsaa kaksi nuorta ja innokasta yrittäjänaista. Nekka on kahvilakärry, joka on parkkeerattu Oulun upeimman lenkki- ja ulkoilureitin varrelle, Merijalin rannasta muutama loikka kohti Hietasaarta. Juhannuksen tietämissä Nekka vaihtaa maisemaan ja parkkeeraa pationsa Nallikarin rannalle. Molemmat paikat ovat loistovalintoja (ja, juhuu, lähellä meitä).

Piipahdin Nekassa kahvilla viime sunnuntaina ja huumaannuin kertaheitolla. Palvelu oli juuri niin sydämellistä ja aidosti kohtaavaa kuin olin toivonutkin ja Nekan reilun kaupan Puro-kahvi ja amerikkalaistyyppinen cookie saivat polvet notkumaan. Tarjolla oli myös kuvissa olevia Brita-leivoksia sekä kuppikakkuja. Nekan neidit tekevät kaikki tarjottavat alusta asti itse, huolella ja ammattitaidolla. Tiskissä luvataan olevan sekä suolaista että makeaa, Nallikarissa myös toasteja. Tulossa on herkullinen kesä - Nekka on juuri sitä mitä kesä-Oulu kaipaa!


Nekan virallisia avajaisia juhlitaan tulevana lauantaina, jolloin kahvilakärryn kupeeseen nousee juhlan ja ravintolapäivän kunniaksi Pop Up BBQ eli Ameriikan Krilli (klo 14-). Luvassa on ribsejä suoraan grillistä, maissintähkiä, Mac'n'cheesea ja jälkkäriksi brownieseja. Ji-haa!

****

Kesäkahavila Nekka on avoinna:
Toukokuussa arkisin (säävarauksella) klo 14-19 ja viikonloppuisin klo 11-19.
Kesäkuussa arkisin klo 11-19 ja viikonloppuisin klo 10-18.
Heinäkuussa joka päivä klo 10-18.
Elokuussa arkisin klo 11-19 ja viikonloppuisin klo 10-18.


2 kommenttia

Helmi kirjoitti...

Jee, tämähän on vastaus rukouksiini! Täytyy ehdottomasti mennä koklaamaan asap!

Hannele kirjoitti...

Helmi, sanopa muuta! Juuri nuo Oulun kulmat ovat kaivanneet kovasti Nekkaa. Moon myös innoissaan!

Sisällön tarjoaa Blogger.