Randomonnea!

Kyselin parisen viikkoa sitten, mitä ja missä sinä aiot kasvattaa tänä kesänä. Kiitos kaikille vastaajille! Juuri tätä toivoinkin: monenlaisia tarinoita, erilaisia suunnitelmia ja turaamisen iloa, hurahtamisiakin. Joku kasvattaa ikkunalla, toinen palstalla, kolmas talonyhtiön yhteisellä pihalla. Kukaan ei kuitenkaan ainakaan tunnustanut olevansa sissiviljelijä.

Kasvatettavien lajien skaala on kommenttien mukaan valtava. Erikoisin vastauksissa vilissyt kasvukas oli Karibian lämpöön tottunut guava. Olisipa kiva kuulla, miten kasvatusprojekti onnistuu!

Tällä kertaa Random.org toimi onnettarena ja poimi voittajaksi Tiinan kommentin:

”Olen koko kesän putkiremonttia paossa asunnossa jossa on pieni piha. Ihanaa! Olen kylvänyt melkein kaikki mahdolliset yrtit ja nyt on kaikki sormet ja varpaat ristissä että ensikertalainen viljelijä onnistuu saamaan edes osasta satoa.”

Kerrankin putkiremontista on jotain iloa! Onnea Tiina! Laitathan minulle sähköpostitse yhteystietosi, jotta saan paketin postiin.

Kuvassa muuten on maahan unohtuneet kokeeksi maassa talvehtineet porkkanat, jotka nostettiin maasta lumien sulettua. Rapsakoita ja makeita!