Mansikkaa, avokadoa ja vuohenjuustoa paahtoleivällä

torstai 13. syyskuuta 2012

En kertakaikkiaan voi vastustaa syyskesän viimeisiä mansikoita. Tai no jos ihan totta puhutaan, en voi vastustaa myöskään alkukesän ensimmäisiä, enkä kyllä keskikesänkään mansikoita. Mutta syysmansikoissa on jotain aivan erityistä. Ehkä siinä on vähän vieläonkesävieläonkesäonhanvieläeionpas -huuhailua, vaikka toinen puoli sielusta nauttiikin raikkaista syyskeleistä ja pimeistä kynttiläilloista.


Avokadolla, mansikoilla ja vuohenjuustolla vuoratut paahtikset maistuvat mahtavalta. Halutessaan avokadoa voi maustaa hieman suolalla ja/tai sitruunamehulla. Päällimmäiseksi sopii myllystä rouhaistu mustapippuri.

8 kommenttia

Xeb kirjoitti...

Herkullisen näköistä! Näitä pitäis lukee ennen kuin lähtee ruokakauppaan kun nyt tuli taas kannettua kotiin vaan sitä ainaista ruisleipää ja juustoa. Missä luovuus?

Hannele kirjoitti...

Samaa juustoa ja ruisleipää meilläkin pääsääntöisesti kannetaan kaupasta:) Luovat hetket on vain pieniä pilkahduksia.

Jokihaka Kokkaa kirjoitti...

Hieno yhdistelmä! Pitää kompata tuota ylintä kommenttia..missä mun luovuus? Meillä oli juustoa, metvurstia ja rieskoja.. Hyviä nekin mutta silti!

Hannele kirjoitti...

Kiitos, jokihaka!
Jos voileipäsektorilla luovuus onkin välillä hukassa, kukoistaa se sulla muiden ruokien ja valokuvauksen parissa.

annemi kirjoitti...

Nyt olet kyllä löytänyt täydellisen kombon, melkein alkoi kuola valumaan kun katselin kuvia :) en ole syönyt mansikoita viikkoihin, asia pitäisi korjata heti!

Hannele kirjoitti...

Nenäliina on aina hyvä varuste ruokablogimaailmassa;)

Jonna kirjoitti...

Maailman typerin kommentti luvassa ;-) mutta nämä ovat vain niin kuvankauniita, että on pakko kehua ulkonäköä. Olen tuijottanut noita värejä huumaantuneena tässä jo hetken. Kauniit kuvat, Hannele.

Hannele kirjoitti...

Kiitos, Jonna! Aurinko tekee kuvauksesta helppoa. Eikä ruoan ulkonäön kehuminen ole lainkaan typerää, päinvastoin!

Sisällön tarjoaa Blogger.