Onhan mulla ongelma

sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Ennen minulla oli vain valkoisia keittiöpyyhkeitä, joissa oli korkeintaan rohkeita vaaleanharmaita raitoja pyyhkeen toisessa päässä. Nyt tää homma on räjähtänyt aivan käsiin. On ruutua, raitaa, hempeää, rokkia, puuta ja pöllöä. Kesälomareissulla sain lopulta pyyhkeenostokiellon (jota en noudattanut).


Otsikko on lainattu Semmareiden ensimmäisen levyn (vm -93) bonusraidalta, vaikka aivan semmoisista ongelmista ei nyt olekaan kyse. Enemmänkin on kyse sijoitus- ja silitysongelmista. Haalitko sinä kaappeihisi jotain kummallista?

ps. jos Semmareiden tuotanto ei ole sinulle tuttu, älä tuuperru pieruongelmabiisiin. Se kertoo vain mieslaulajien huumorin tasosta (?), ei laulutaidoista. Kyseessä on eittämättä Suomen paras kuoro, jonka laulajat ovat paitsi hurmaavia myös äärimmäisen taitavia ja livekeikat hervottomia. Esimakua  saat nuoruudenlähteestä  tai pienistä linnuista.

18 kommenttia

Sari - CampaSimpukka kirjoitti...

Kyllähän sitä tahtoo vähän asioita kinostua minullakin, keittokirjoja pahiten. Eivät mahdu enää keittiön hyllyihin, joten kiikottavia pinoja on siellä täällä. Pitäisi jotain terapiaa varmaan tähän saada. Vai olisiko itsekuri mitään?

Päivi / Kokkeillaan kirjoitti...

Löytyy! Ruutua, raitaa, vihreää, oranssia, ruusukuviolla, lehmäkuvioista, päärynällä somistettua, 50 vuotta vanhaa ja viime kesänä ostettua, kaikkea mahollista. Siis noita liinoja. Miten niitä voi vastustaa??? Ei mitenkään. Myös keittokirjoja kasaantuu, ne ovat hyvää iltalukemista :) Voin osallistua Campasimpukan kanssa ryhmäterapiaan, jos semmoista on tarjolla.

annemi kirjoitti...

Vau mitä värejä :) itse olen vielä siinä "vähän sinista ja valkoista"-vaiheessa mutta esim. pöllökuosiset keittiöpyyhkeet haluaisin kovasti!

Hannele kirjoitti...

Äh, hiiteen itsekuri kun on harmittomista ja kiikottavista (kiva sana) asioista kyse!

Hannele kirjoitti...

Arvasin, että sinä oot samanlainen:) Ja ryhmäterapiaan osallistun ilolla etenkin jos sinä vedät sitä.

Hannele kirjoitti...

Huhuu! En voinut vastustaa pöllöjä Köpiksessä. Taisipa niitä olla sinisiäkin;)

Akvis kirjoitti...

No tuota, mulla taitaa olla kokonainen huone kummallisten asioiden haalimista varten. Pyyhkeet eivät ole ollenkaan pahimmasta päästä! :-D Lisäksi niiden elinkaari on piiiitkä, koska kun ne ovat palvelleet keittiöpyyhkeenä, nukenpeittona ja autonpesurättinä, niistä saa riivittyä loistavat tomaattituet kasvihuoneeseen!

Seuraavaksi halkomaan lehtisellerin kantoja, sutimaan niitä kangasväreillä ja tuunaamaan omia ruusupyyhkeitä! :-)

Anna kirjoitti...

Repesin kun näin otsikon ja se johdattikin ihan sinne alkulähteille, ihanaa että muitakin faneja löytyy näistä piireistä (semmarit nähty livenä varmaan 10 kertaa :)
Mä olen pikkuhiljaa avaamassa liinakaappiani värikkäille pyyhkeille, toistaiseksi löytyy vasta kaksi räväkämpää. Mutta että noin pahaksi se voi yltyä...

Pitkä kirjoitti...

Mäkin haluan tällaisen ongelman! Mulla on muutama maailman tylsin keittiöpyyhe, joita pyörittelen pesusta toiseen... huoh.

Hannele kirjoitti...

Elinkaarinäkökulmaa tulen käyttämään vielä monesti - kiitsa:)

Ja haluan niin nähdä uudet ruusupyyhkeet!

Hannele kirjoitti...

Mahtava meininki (hississä) - jippii! Semmarit<3

Ensin mullakin oli vain yksi värikäs pyyhe ja siitä se sitten lähti keulimaan.

Hannele kirjoitti...

Oi, Pitkä! Se on maailman helpoin ongelma järjestettäväksi. Kustannuksetkin ovat kohtuulliset!

Nelle kirjoitti...

Mulla on sama ongelma. ;)

Riikka kirjoitti...

Hei, olen Riikka ja olen keittiöpyyheholisti.

Hannele kirjoitti...

Hyvä! Vertaistukea tarvitaan aina.

Hannele kirjoitti...

Kiitos, Riikka, kun kerroit tarinasi. Tervetuloa joukkoon!

vai miten se meni;)

Nanna kirjoitti...

Tämä keittiöpyyhejuttuhan alkaa olla tämän hetken kuumin trendi. Kaikillahan niitä on ollut aina, mutta nyt yhtäkkiä yhdellä sun toisella on syttynyt varsinainen keittiöpyyhehimo.
Mutta voiko halvempaa, hyödyllisempää ja käyttökelpoisempaa addiktiota ihmisellä olla?
Kolminkertainen hurraa-huuto keittiöpyyhkeille!

Anonyymi kirjoitti...

Hei, olen Johanna ja olen Semmariholisti! Vähät mä keittiöpyyhkeistä;) sijoittasin rahani ehdottoman mielelläni mieslaulajien keikkoihin ja tuotantoon, mokomat ovat keskittyneet valloittamaan Kiinaa, jää nekin rahat "säästöön" . Onhan mullakin ongelma! Mutta kivojahan noi pyyhkeet on. Jos kaappiin ei mahdu, loppusijotuspaikka lienee tiedossa;) Johanna

Sisällön tarjoaa Blogger.