Onhan mulla ongelma

sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Ennen minulla oli vain valkoisia keittiöpyyhkeitä, joissa oli korkeintaan rohkeita vaaleanharmaita raitoja pyyhkeen toisessa päässä. Nyt tää homma on räjähtänyt aivan käsiin. On ruutua, raitaa, hempeää, rokkia, puuta ja pöllöä. Kesälomareissulla sain lopulta pyyhkeenostokiellon (jota en noudattanut).


Otsikko on lainattu Semmareiden ensimmäisen levyn (vm -93) bonusraidalta, vaikka aivan semmoisista ongelmista ei nyt olekaan kyse. Enemmänkin on kyse sijoitus- ja silitysongelmista. Haalitko sinä kaappeihisi jotain kummallista?

ps. jos Semmareiden tuotanto ei ole sinulle tuttu, älä tuuperru pieruongelmabiisiin. Se kertoo vain mieslaulajien huumorin tasosta (?), ei laulutaidoista. Kyseessä on eittämättä Suomen paras kuoro, jonka laulajat ovat paitsi hurmaavia myös äärimmäisen taitavia ja livekeikat hervottomia. Esimakua  saat nuoruudenlähteestä  tai pienistä linnuista.

18 kommenttia

 1. Kyllähän sitä tahtoo vähän asioita kinostua minullakin, keittokirjoja pahiten. Eivät mahdu enää keittiön hyllyihin, joten kiikottavia pinoja on siellä täällä. Pitäisi jotain terapiaa varmaan tähän saada. Vai olisiko itsekuri mitään?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äh, hiiteen itsekuri kun on harmittomista ja kiikottavista (kiva sana) asioista kyse!

   Poista
 2. Löytyy! Ruutua, raitaa, vihreää, oranssia, ruusukuviolla, lehmäkuvioista, päärynällä somistettua, 50 vuotta vanhaa ja viime kesänä ostettua, kaikkea mahollista. Siis noita liinoja. Miten niitä voi vastustaa??? Ei mitenkään. Myös keittokirjoja kasaantuu, ne ovat hyvää iltalukemista :) Voin osallistua Campasimpukan kanssa ryhmäterapiaan, jos semmoista on tarjolla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvasin, että sinä oot samanlainen:) Ja ryhmäterapiaan osallistun ilolla etenkin jos sinä vedät sitä.

   Poista
 3. Vau mitä värejä :) itse olen vielä siinä "vähän sinista ja valkoista"-vaiheessa mutta esim. pöllökuosiset keittiöpyyhkeet haluaisin kovasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huhuu! En voinut vastustaa pöllöjä Köpiksessä. Taisipa niitä olla sinisiäkin;)

   Poista
 4. No tuota, mulla taitaa olla kokonainen huone kummallisten asioiden haalimista varten. Pyyhkeet eivät ole ollenkaan pahimmasta päästä! :-D Lisäksi niiden elinkaari on piiiitkä, koska kun ne ovat palvelleet keittiöpyyhkeenä, nukenpeittona ja autonpesurättinä, niistä saa riivittyä loistavat tomaattituet kasvihuoneeseen!

  Seuraavaksi halkomaan lehtisellerin kantoja, sutimaan niitä kangasväreillä ja tuunaamaan omia ruusupyyhkeitä! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elinkaarinäkökulmaa tulen käyttämään vielä monesti - kiitsa:)

   Ja haluan niin nähdä uudet ruusupyyhkeet!

   Poista
 5. Repesin kun näin otsikon ja se johdattikin ihan sinne alkulähteille, ihanaa että muitakin faneja löytyy näistä piireistä (semmarit nähty livenä varmaan 10 kertaa :)
  Mä olen pikkuhiljaa avaamassa liinakaappiani värikkäille pyyhkeille, toistaiseksi löytyy vasta kaksi räväkämpää. Mutta että noin pahaksi se voi yltyä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtava meininki (hississä) - jippii! Semmarit<3

   Ensin mullakin oli vain yksi värikäs pyyhe ja siitä se sitten lähti keulimaan.

   Poista
 6. Mäkin haluan tällaisen ongelman! Mulla on muutama maailman tylsin keittiöpyyhe, joita pyörittelen pesusta toiseen... huoh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, Pitkä! Se on maailman helpoin ongelma järjestettäväksi. Kustannuksetkin ovat kohtuulliset!

   Poista
 7. Mulla on sama ongelma. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä! Vertaistukea tarvitaan aina.

   Poista
 8. Hei, olen Riikka ja olen keittiöpyyheholisti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Riikka, kun kerroit tarinasi. Tervetuloa joukkoon!

   vai miten se meni;)

   Poista
 9. Tämä keittiöpyyhejuttuhan alkaa olla tämän hetken kuumin trendi. Kaikillahan niitä on ollut aina, mutta nyt yhtäkkiä yhdellä sun toisella on syttynyt varsinainen keittiöpyyhehimo.
  Mutta voiko halvempaa, hyödyllisempää ja käyttökelpoisempaa addiktiota ihmisellä olla?
  Kolminkertainen hurraa-huuto keittiöpyyhkeille!

  VastaaPoista
 10. Hei, olen Johanna ja olen Semmariholisti! Vähät mä keittiöpyyhkeistä;) sijoittasin rahani ehdottoman mielelläni mieslaulajien keikkoihin ja tuotantoon, mokomat ovat keskittyneet valloittamaan Kiinaa, jää nekin rahat "säästöön" . Onhan mullakin ongelma! Mutta kivojahan noi pyyhkeet on. Jos kaappiin ei mahdu, loppusijotuspaikka lienee tiedossa;) Johanna

  VastaaPoista

Sisällön tarjoaa Blogger.