Siideriä melkein koko vuodeksi

perjantai 9. marraskuuta 2012

Siiderihaudutettu possu palkittiin aiemmin syksyllä järjestetyssä Hartwallin Happy Joe -siiderikisassa ensimmäisellä kunniapalkinnolla. Hulabulahoo! Postipoika toi palkinnoksi siideriä koko vuodeksi. Tai ainakin koko syksyksi. Tai mene ja tiedä tuosta sopivasta ajanmääreestä, sillä osa siidereistä kannettiin kellariin bändin pojille. Liekö siiderin ansiota, kun elämä tuntuu olevat juuri nyt hyvää ja kaunista. Siidereitä vahtimaan palkkasin hurjan rohkean vahtikoiramme, jonka ärhäkkyydestä kertoo kaiken laatikosta puuttuva tölkki. Taisi olla liian vähän juustoa palkkana.

Siiderimittelön voitto meni ansaitusti tästä rantarataa etelään, Nannalle, jonka Karkkikanavartaat oli minunkin suosikkiannos. Toisen kunniamaininnan sai Keittiökameleontin Munakoiso-sandwich ja kolmannen Kokkeillaan -blogin siiderisyrnikit. Kokkipottilan siideripossua tuomaristo analysoi näin:

  • Klassinen yhdistelmä, possu ja omena, kohtaavat tässä reseptissä kivasti. Syksyn tunnelmaa. Edullisesta ruhonosasta tehty todella maukas ruoka, joka on edullinen ja taivaallisen makuinen.
  • Todella mehevä ja herkullinen toteutus. Tätä tehdään meidän prätkäkerhon syysbileisiin!
  • Hyvä kokonaisuus, jossa mukavasti kirjoitettu reseptin kuvaus. Brunssin tunnelman voi heti aistia mielessään. Omenan ja possun makuyhdistelmä on takuuvarma ja toimiva.

Siideripossu sopii muuten mainiosti pikkujouluiseen menoon. Joulun tunnelmaa voi lisätä laittamalla liemeen kanelitangon ja muutaman neilikankukan.

Kuva on pala huikeaa (?) Instagram-galleriaani, joka löytyy nykyisin myös osoitteesta instagram.com/kokitjapotit - klikkaa follow!

4 kommenttia

Päivi / Kokkeillaan kirjoitti...

Hirmu vaarallisen näköinen tuo vahti! Ei tohdi kukaan tulla teille siiderivarkaisiin :)

Hannele kirjoitti...

Paitsi että joku tohti, kun yksi puuttuu kuvastakin. Kukaan ei myönnä mitään, ei Pulttikaan.

Jonna kirjoitti...

Onneksi vahinko on kuitenkin noin pieni, ei mennyt koko laatikko, kun oli noin tiukka vahti. Ja onneksi olkoon vielä voitosta, kaikki palkinnot menivät oikeaan paikkaan!

Olen kehitellyt omaan makuuni täydellistä pulled porkia ja se alkaa sinun siideripossureseptistisi mukaisesti lihan ruskistamisella padassa.

Jael kirjoitti...

Onneksi olkoon! Siideri on lempparijuomiani:)

Sisällön tarjoaa Blogger.