Välimeri, viikunat ja valkoisia juustoja

Täydellinen aamupala, osa I

Pimeydessä on puolensa: rakastan kynttilöitä, takkatulen loimua ja hämäryyden häivyttämiä villakoiria (siis niitä pölypalloja, tuo oikea puudeli on iholla sylikoiramaisesti koko ajan eikä häivy onneksi mihinkään paitsi naapuriin morsmaikun tuoksujen perässä).

Munakoisopastaa ja valkkaria kotilounaalla
Simple=best

Helppoa hotellikokkausta: pinaattia, tomaattia, valkoista juustoa ja yrttitahnaa

Täydellinen aamupala, osa II

Mutta kun marraskuun pimeys saa miltei unohtamaan, miltä aurinko näyttää tai miltä maistuu pitkään lämmössä kypsynyt tomaatti, lienee paikallaan julkaista kuvia valon voimasta ja siitä tosiasiasta, että ihan kohta maapallon kallistuskulma on taas täällä meillä kirkkaudelle ja lämmölle suotuisampi.

Muutama viikko sitten itäisen Välimeren lämmössä aurinko lelli lomalaisia ja kypsytti oliivit, viikunat, rypäleet ja granaattiomenat. Myös sitrukset alkoivat saada väriä – pian ne jaffat tulloo! Kyproksella parasta oli keiken edellä mainitun lisäksi välkkyvä Välimeri, viidentyyppiset valkoiset juustot ja se valo.