Ruissipsisnäksit

torstai 31. tammikuuta 2013

Kuvan teksti kertoo kaiken olennaisen. Rakastamme pikkuruokia, sormisyötäviä ja tapaksia, jos se nyt mikään uutinen on Kokit ja Potit -blogin parissa aiemminkin käväisseelle. Ruissipisnäkseissä pikkuruokaan yhdistyy toinenkin truelove, näkkileipä, joka muuttuu uunissa reunoiltaan vieläkin rapeammaksi ja sitkistyy keskeltä täydellisesti.

****

Ruissipsisnäksit

maustamattomia ruissipsejä (esim. näitä)

täytteeksi esimerkiksi
juustoa: parmesan, gouda, emmental, brie, aura...
jauhelihakastikkeen tai chili con carnen jämiä
kinkkua tai meetvurstia
tomaattia tai paprikaa kuutioina
salsakastiketta
oliivia
...

Levitä ruissipsit pellille ja täytä mieleiseksesi. Jos täyte on "kuivaa", kuten vaikka meetvurstia, hyvin sulava juusto tuo kosteutta sopivasti.

Kuvassa olevissa snäkeissä on se viimeinen, aina roikkumaa jäävä, kauhallinen chili con carnea ja parmesaania. 

****

10 kommenttia

Nanna kirjoitti...

kiitos taas vinkistä. Ihku hieno kuva!

Jokihaka Kokkaa kirjoitti...

No nyt mä tiedän minne sen chilin jämän saa laitettua... Tänks! Hieno idis.

Hannele kirjoitti...

Kiitos, Nanna! Vähän rokkia tekee huonosta kännykkäkuvastakin katsottavan:)

Hannele kirjoitti...

Bra! Se viiminen kauhallinen onkin aina kaikkein ongelmallisin.

Anonyymi kirjoitti...

Täälläkin on pienien ruokien ystävä. Rakastan tapastyyppistä ruokailua ja kaikenlaiset pienet naposteltavat ovat ihania :)

annemi/52weeksofdeliciousness

Jonna kirjoitti...

Pikkupalat parhaat palat. Olen myös naposteluun taipuvainen. Kannattaa muuten ehdottomasti tsekata kirja nimeltä Mingelmat, siinä on loistavia pikkupaloja.

Hannele kirjoitti...

Pari tapastyyppiä asuu täälläkin (ei sillä, hyvin monenmuotoinen ruoka kyllä maistuu...).

Hannele kirjoitti...

Uu, tuo kirja on hankittava! Mahtavaa! Kiitos, Jonna, vinkistä.

Johanna kirjoitti...

Inhoan tätä vilja-allergiaani, ruisleipä oli suurinta herkkuani ennen. Ihana kuva ja maistoin mielessäni hyvän maun!

Hannele kirjoitti...

Onpa harmi! Allergiat on kyllä kurjia. Viljoista ruis taitaisi olla vaikein jättää pois (sanoo hän ja tekee uunivalmiiksi huomisille lounasvieraille makaroonilaatikkoa ;) ).

Sisällön tarjoaa Blogger.