Gloria Blog Awards 2013 -gaalan tunnelmapaloja

sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Glorian Blog Awards -gaalaa vietettiin perjantaina juhlavissa tunnelmissa Katajanokalla. Pakkasin korkkarit kassiin, ihailin hetken auringonpaistetta kymmenen kilometrin korkeudessa ja laskeuduin sateiseen Helsinkiin. Kiharat oli ja meni, mutta juhlatunnelma säilyi.

Gaalassa palkittiin ruoka-, sisustus- ja tyyliblogeja. Parhaana ruokablogina palkittiin upea ja inspiroiva Truly Kira. Titteli annettiin oikealle blogille; hurmaava Kira on taituri loihtimaan reseptejä ja ottaa aivan mahtavia ruokakuvia. Kauneimmaksi ruokablogiksi valittiin valloittava Suvi sur le vif ja parhaaksi leivontablogiksi suosikkini, Yummy Baker. Lukijoiden suosikkiruokablogi on viime vuoden tapaan Kinuskikissa. Onnea koko nelikolle!


Juhlista ikimuistoiset tekevät aina ihmiset, niin nytkin. Gaalaseura oli mitä parhainta - kiitos, te kaikki ihanat! Ilta jatkui juhlapaikasta lähihotellin aulabaariin, koska ei näillä koroilla kukaan voi kauas kävellä, johonkin kulmabaariin, koska siellä on jumalaiset drinkit, ja lopulta Fafa'siin, koska se on mättöä, josta ei tule huonoa omaatuntoa.

Minä jatkoin iltaa aamua vielä lentokentällä. Neljän aikaan aamuyöstä tosin ajattelin, että oli maailman huonoin idea olla ottamatta hotellihuonetta. Mutta kuuden jälkeen, kun sain siirtyä nukkumaan lentokoneeseen tunsin olevani jo melkein kotona. Puoli yhdeksältä avasin kotioven, tunsin kahvin tuoksun ja totesin konseptin olleen erinomainen - illalla kemut Helsingissä ja aamupalalla jo kotona.Luulin julkaisevani pitkän kavalkaadin tunnelmia illan kulusta, mutta valtaosa kuvista on vielä enemmän heilahtaneita, täysin mustia tai muuten vaan julkaisukelvottomia. Ehkä ihan hyvä näin.


22 kommenttia

 1. Mä olen varmaan niissä muuten vaan julkaisukelvottomissa kuvissa :D... Hauskaa oli, anteeksi kaikille painostus lähiaulabaariin...mutta ei näillä koroilla kauas kävellä....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Nanna, sinulle! Luulen, että kaikki olimme samaa mieltä korkokenkäkävelystä :)

   Poista
  2. ja se on näköjään myös valtakunnanlehdistössä huomattu :-)

   http://www.iltasanomat.fi/muoti-kauneus/art-1288618365781.html

   Poista
 2. Hauskan kuuloinen ilta! Mä varaan jo nyt paikan ens vuoden kemuihin sun avecina ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa suunnitelmalta, hyvä! Nytkin oli avec-paikka auki, oisit tullu :)

   Poista
  2. Tiedän ja kiitoksia siitä :). Meillä oli viikonloppuvieraita ja lauantaiaamuna mentiin SkiExpoon. Avecina olo olisi hiukan saattanut sotkea ohjelmaa ;)

   Poista
  3. Tiedän ja kiitos siitä :). Meillä oli viikonloppuvieraita ja lauantaina mentiin heti aamusta SkiExpoon. Avecina olo ois saattanut hieman sokea tuota ohjelmaa ;)

   Poista
 3. Tuossa on kyllä jo mukavasti urheiluhenkeä ja kestävyyttä, kun lentokentälle vielä suuntanut, ihailen! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä ihaile, se oli silkkaa pöhköyttä. Mutta kun muuta järkevänhintaista lentoa ei lauantaina meille tullut, piti vähän kaivaa kadoksissa ollutta kestävyyttä.

   Poista
 4. Hyvältö kuulostaa ja oli varmasti hieno gaala. Mä jäin hikoileen keittiöön katkerana ja siinä iltavuorossa funtsailin useaankin otteeseen että millasta siel oli :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivaa siellä oli! Ens kerralla parempi tuuri työvuorojen suhteen!

   Poista
 5. Sulta on kyllä tuota turnauskestävyyttä löytänyt vaikka koko kylälle jakaa :-) Ja hei, ne kiharat oli upeat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika moni, joka on minun kanssa kemuja viettänyt, tietää, että minun turnauskestävyys on oikeasti ihan olematonta. Luulen, että esimerkiksi oululaiset ruokabloggaajat eivät usko tätä juttua ollenkaan :) Haukottelen aina kympiltä ja jos yli puolen yön jaksan, saa vetää rastin seinään. Että käytin ehkä koko vuoden kestävyyden tähän iltaan :D

   Mitkä kiharat? Oot kattonu jonkun muun päätä!

   Poista
 6. Kotiinpaluu kuulostaa ihan täydelliseltä. Oli kiva nähdä jos vaikka vähän lyhkäseks jäikin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli niin kiva nähdä! Kotiinpaluu tuntui viimeistään siinä vaiheessa täydelliseltä, kun heräsin aamupäivän elpymisunilta lihapadan tuoksuun, jonka eteen en ollut laittanut tikkua ristiin. Ah!

   Poista
 7. Kiitos ihanasta illasta ihanainen! Mulle tuli huono omatunto, olisi pitänyt napata sut vaikka sohvalle unosille hetkeksi! Mutta kiva kuulla, että selvisit aamuksi kotiin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Riikkanen, lentokentällä oli paljon sohvia, joille pötkähtää! Ei sinun tartte kantaa huonoa omaa tuntoa. Kanna hyvää omaa tuntoa siitä, että jaksoit pitää minulle parasta seuraa koko illan! Pus!

   Poista
 8. Oli ihana tavata taas, vaikkakin pikaisesti ja pelkällä porevedellä. Ensi kertaan! Toivottavasti saamme sinut tänne meille piipahtamaan, kun seuraavan kerran liikuskelet täällä päin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Porevesi on hyvä! Minullakin odotti auto kotikentällä, joten oli varmistettava ettei käy höpsösti ja vaihdettava ajoissa poreveteen.

   Oi, olisipa ihana käydä teillä! Edellinen vierailu liki vuosi sitten oli liian pikainen ja liian kiireinen, kun oli koko ajan olo että mun mentävä on.

   Ja ainakin tiedän mistä sinut löydän, pakkasesta tietenkin silittelemästä kanoja :D

   Poista
 9. Kiva oli nähdä ja nauraa yhdessä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin oli, kiitos Merituuli ja Jukka!

   Poista

Sisällön tarjoaa Blogger.