Oulun paras brunssi

lauantai 10. toukokuuta 2014

Helsingissä parasta brunssia saa Sandrosta. Oulussa parasta brunssi saa, kun joukko paikallisia bloggaajia laittaa pöydän koreaksi.


Kohotimme maljan keväälle ja yöhön asti jatkuvalle valolle, kun tänään kokoonnuimme iltapäiväbrunssille Kokkeillaan -blogin kotipesään. Kohotimme maljat myös upeille mauille - hämmästelen oikeasti joka kerta muiden ruokabloggaajien herkkuja syödessä, kuinka taitavia kotikokkeja blogimaailmaan mahtuukaan. 




Kuohuvan lisäksi tarjolla oli Pastanjauhajien Bloody Mary -salaattia sekä lammaspateeta suolakurkulla ja smetanalla, isäntäväen taiteilemaa parsaterriiniä, pekoni-munakuppeja, pestomarinoituja kasviksia ja char siu bao -nyyttejä, joille kastikkeeksi vein makeaa chilikastiketta limetwistillä.



Muista syödä välillä -blogin Rommirusina toi ensimmäisiin blogikemuihinsa tullessansa herkullisia ja hedelmäisiä pizzapiiraita ja Helsingistä kotikonnuille brunssille tullut Peruspöperö-Virpi juustoja ja patonkia. Kattaus oli täydellinen, kun kahvin kanssa nautimme vielä jo aiemmin herkuksi havaittua seljankukkatartalettia.




24 kommenttia

Kotiharmi Kokkaa kirjoitti...

Kokkeillaan-keittiö iloitsee vieläkin mainiosta seurasta ja ihanasta ruuasta ja kiittää kaikkia osallistujia! Iltailtapalaksi voisi ottaa vielä palan kakkua :)

Hannele kirjoitti...

Kiitos teille! Olipas iloinen iltapäivä!

suolaajahunajaa kirjoitti...

Kylä tuohon brunssiin olisikin keskivertoravintolalla pinnistelemistä. Mahtavat tarjoomukset. Sinun piiraasi oli kyllä komea, vuoka taisi olla Ruotsin tuliaisia? Omiin annosvuokiin teen parhaillaan huomisen jälkiruokia.

Rommirusina kirjoitti...

Kiitos kaikille, oli aivan mahtava brunssi ja huippuhyvää seuraa! Aamulla vielä jännitti ensimmäinen blogitapaaminen (omalle kohdalle), mutta aivan turhaan, olipas kyllä tosi hauskaa. :)

Nanna kirjoitti...

Otetaan nyt uus lyhenne käyttöön. EMK! = emmäkestä.

EMK! Mikä brunssi!

Hannele kirjoitti...

Kiitos, Jonna! Seljankukkatartaletin resepti on aivan loistava ja kasa marjoja tekee aina vaikutuksen ;)

Ruotsin tuliaisvuoat ovat ihan loistavia!

Hannele kirjoitti...

Mahtavaa, kun tulit brunssille! Oli kiva tavata!

Hannele kirjoitti...

Mä kestin ihan hyvin :D

Campasimpukka kirjoitti...

Oulusta minäkin olen aloittanut blogimiiteissä ravaamisen ja sieltä saakin hyvän peruskoulutuksen aiheeseen :D !

Hanna kirjoitti...

EMK!
oi jospa oisin saanut olla muuuukaaaaanaaaaa!

Virpi kirjoitti...

Oli tosi kiva tavata, hienoa että uskalsit mukaan!

Virpi kirjoitti...

Sinun tekosesi Hannele ovat aina paitsi älyttömän herkullisia niin myös kauniita! Kiitos siis makuhermojen hivelyn lisäksi estetiikan nälän tyydyttämisestä :)

Polkkapossu kirjoitti...

Vähän kateeks käy. Ouluun muuttoa miettiessä.

Hannele kirjoitti...

Tuu! Teen sulle privaattibrunssin vaikka!

Hannele kirjoitti...

Kiitos Virpi! Kasa marjoja toimii aina :)

Hannele kirjoitti...

Tervetuloa! Lakeuksille kyllä mahtuu ;)

Helmi kirjoitti...

Voi jösses, ihan mahtavalta näyttää! Ajattelin otsikosta, että seuraakohan nyt ylistys Puistolan vai Tuban brunssille, mutta samaan lopputulemaan päädyitte kuin minäkin: kyllä kotibrunssi yleensä on ykkönen.
Mielelläni minäkin ottaisin osaa blogipitoihin seuraavalla kerralla, jos mukaan otetaan. (:

Hannele kirjoitti...

Ilman muuta otetaan - tervetuloa! Heinäkuun loppupuoliskolla olemme tavanneet kokoontua piknikille. Pysytään kuulolla!

Anonyymi kirjoitti...

On kyllä ihanan kuulloiset tarjoilut!

Hanna kirjoitti...

Tästä tarjouksesta ei voi kieltäytyä!

Marja kirjoitti...

On teillä ollut taas herkut :)

Hannele kirjoitti...

Totta! Näyttää hyvältä ja maistui hyvältä :)

Hannele kirjoitti...

Niin on! Herkkuja ois riittäny sinullekin (vink vink).

Marja kirjoitti...

Ilmoittelehan, kun olette päättäneet blogipiknikin päivän. Voisin yrittää tulla silloin Ouluun :)

Sisällön tarjoaa Blogger.