Oulun paras brunssi

Helsingissä parasta brunssia saa Sandrosta. Oulussa parasta brunssi saa, kun joukko paikallisia bloggaajia laittaa pöydän koreaksi.

Kohotimme maljan keväälle ja yöhön asti jatkuvalle valolle, kun tänään kokoonnuimme iltapäiväbrunssille Kokkeillaan -bloginkotipesään. Kohotimme maljat myös upeille mauille – hämmästelen oikeasti joka kerta muiden ruokabloggaajien herkkuja syödessä, kuinka taitavia kotikokkeja blogimaailmaan mahtuukaan. 

Kuohuvan lisäksi tarjolla oli Pastanjauhajien Bloody Mary -salaattia sekä lammaspateeta suolakurkulla ja smetanalla, isäntäväen taiteilemaa parsaterriiniä, pekoni-munakuppeja, pestomarinoituja kasviksia ja char siu bao -nyyttejä, joille kastikkeeksi vein makeaa chilikastiketta limetwistillä.

Muista syödä välillä -blogin Rommirusina toi ensimmäisiin blogikemuihinsa tullessansa herkullisia ja hedelmäisiä pizzapiiraita ja Helsingistä kotikonnuille brunssille tullut Peruspöperö-Virpi juustoja ja patonkia. Kattaus oli täydellinen, kun kahvin kanssa nautimme vielä jo aiemmin herkuksi havaittua seljankukkatartalettia.