Sitruunan ja valkosipulin makuista tuotekehitystä

maanantai 11. elokuuta 2014


Viimeisen reilun vuoden aikana olen syönyt voita enemmän kuin ikinä. Olen testaillut, vertaillut, kirjannut ylös huomioita, kehittänyt reseptejä ja raportoinut havainnoistani palaverissa ja lomakkeilla. Syönyt vähän lisää voita ja viilannut reseptejä vieläkin paremmiksi.

Kuusi Blogiringin blogia on tehnyt yli vuoden ajan yhteistyötä Valion kanssa syyskuussa lanseerattavien uutuustuotteiden, maustettujen voiden, kehitysprosessissa - näinkin bloggaajien kokemusta ja taitoa voi hyödyntää. Kotikokeille lähetettiin koodattuja tuotenäytteitä, joita arvioitiin, ja joita testailtiin ruoanlaitossa ja leivonnassa. Maustetut voit, sitruuna ja valkosipuli, on valmistettu luonnollisista raaka-aineista, ja niitä voi käyttää sekä ruoanlaitossa että leivonnassa tai sellaisenaan. Molempien voiden maku on luonnollinen, intensiivinen ja raikas.

Palataan kehittämiini resepteihin myöhemmin syyskuussa, kun maustetut voit saapuvat kauppoihin. Sen jo paljastan, että kuvassa olevat sitruunaiset jugurttipannukakut ovat tyrmäävän hyviä.

www.blogirinki.fi
Yhteistyössä Valio

22 kommenttia

Reetta Niemi kirjoitti...

WAU, kuulostaa hyvältä nämä voi-uutiset! Olen vannoutunut voin käyttäjä.

Hannele kirjoitti...

Kiva kuulla! Vaikka usein vannon maustamattomuuden nimeen, ovat nämä maustetut voit kyllä hyviä. Maultaan intensiivisiä mutta raikkaita.

Jokihaka Kokkaa kirjoitti...

Älä nyt viitsi kauaa salata tuota pannukakkureseptiä :)

Peggy kirjoitti...

Kuulostaa todella mielenkiintoiselta yhteistyöltä, pannukakuista puhumattakaan! Innolla reseptejä ja mielipiteitäsi odottaen.

Eija kirjoitti...

Vautsi, hienoa kun tulee uusia laktoosittomia voi-uutuuksia !! Ne kuulostavat todella mielenkiintoisilta. Toivottavasti valkosipulivoikin on eila-sarjaa ? Itsekin käytän laktoosittomia. Vesikielellä jään odottelemaan :P

Hannele kirjoitti...

Oisko kolome viikkoo soppeli aika?
Joo.

Hannele kirjoitti...

Yhteistyöprojekti oli tosi mielekäs ja mielenkiintoinen! Ja pannarit, ne nyt on aina vaan ihania. Reseptit saan eetteriin jahka sekä vaihtuu syksyksi.

Hannele kirjoitti...

sekä = kesä :)

Hannele kirjoitti...

Molemmat voit ovat laktoosittomia. Sitruunavoi on suolaton ja valkosipulivoi normaalisuolainen.

Rommirusina kirjoitti...

Uu, jännittävää.. :) Jäädäänpä odottelemaan reseptejä.

Lemmi kirjoitti...

Oooh! Vasta nyt tajusin miten monipuolinen esim. valkosipulivoi voi olla :D En ole ennen ajatellut käyttäväni ns. maustettuja voita, mutta pieni inspiraatio iski heti :)

Peggy kirjoitti...

:)

Hannele kirjoitti...

Ainakin kaksi reseptiä lupaan julkaista. Parhaat, tiätty :)

Hannele kirjoitti...

Kiva kuulla inspiraatiosta!
Jos ravistelee itsensä irti nappina lehtipihvin päällä -ajatuksesta, on monipuolisuuden maailma auki :)

Lemmi kirjoitti...

Kasvissyöjänä ei ole tuota ongelmaa onneksi ;)

Hannele kirjoitti...

Hih, no mutta sittenhän maailma _on_ auki :D Kätevää!

Lemmi kirjoitti...

ps. odotan noiden pannarien ohjetta innolla! ;)

Heidi kirjoitti...

Mielenkiintoinen projekti! Pannarit on mun heikkous, sitruunaiset pannarit varmasti myös!

Hannele kirjoitti...

Saat reseptin aivan syyskuun alussa, Lemmi!

Hannele kirjoitti...

Sitä se oli. Valiolla on vankka osaaminen ja tuotekehitys, ammattiylpeys. Sitä oli kiva seurata!

Lemmi kirjoitti...

Ihanaa!! :)

Jonna kirjoitti...

Hieno projekti. Lupaan testata uutuudet, vaikka yleensä vannon maustamattomien tuotteiden nimeen.

Sisällön tarjoaa Blogger.