Sitruunan ja valkosipulin makuista tuotekehitystä

 

Viimeisen reilun vuoden aikana olen syönyt voita enemmän kuin ikinä. Olen testaillut, vertaillut, kirjannut ylös huomioita, kehittänyt reseptejä ja raportoinut havainnoistani palaverissa ja lomakkeilla. Syönyt vähän lisää voita ja viilannut reseptejä vieläkin paremmiksi.

Kuusi Blogiringin blogia on tehnyt yli vuoden ajan yhteistyötä Valion kanssa syyskuussa lanseerattavien uutuustuotteiden, maustettujen voiden, kehitysprosessissa – näinkin bloggaajien kokemusta ja taitoa voi hyödyntää. Kotikokeille lähetettiin koodattuja tuotenäytteitä, joita arvioitiin, ja joita testailtiin ruoanlaitossa ja leivonnassa. Maustetut voit, sitruuna ja valkosipuli, on valmistettu luonnollisista raaka-aineista, ja niitä voi käyttää sekä ruoanlaitossa että leivonnassa tai sellaisenaan. Molempien voiden maku on luonnollinen, intensiivinen ja raikas.

Palataan kehittämiini resepteihin myöhemmin syyskuussa, kun maustetut voit saapuvat kauppoihin. Sen jo paljastan, että kuvassa olevat sitruunaiset jugurttipannukakut ovat tyrmäävän hyviä.

www.blogirinki.fi

Yhteistyössä Valio