Mignonkaakao
Mignonkaakao on kuin juotava pääsiäismuna: toisaalta tuttu ja turvallinen mutta myös vähän yllättävä. Makeutta juomaan tuo tietenkin Mignon ja tuttua kaakaomaisuutta ja lempeyttä maito. Suola ja chili saavat juomaan kaivattua syvyyttä. Kaakaotryffeli on muuten lämpimänä upean sävykäs ilman suolaa ja chiliäkin, sillä pähkinäisyys korostuu lämpimänä.
Hyvää pääsiäistä!
Resepti
Mignonkaakao
2 annosta
4 dl maitoa
1 Mignon-muna
1 kuivattu chili tai chilirouhetta
muutama hippunen suolaa
Mittaa kattilaan maito. Paloittele joukkoon kuorittu Mignon-muna. Anna maidon lämmetä ja kaakaotryfflelin sulaa. Laita juoman sekaan myös chili. Mausta lämmin juoma pienellä hippusella suolaa.
_____
Luulin keksineeni chilisen mignonkaakaon aivan itse ja hetken jo ihastelin nerouttani. Sitten huomasin, että mignonkaakaoolikin jo keksitty.