| | |

Halloumisalaattivartaat

Halloumisalaattivartaat ovat tuttu salaatti uudessa muodossa. Tämä on juuri sellaista ruoalla leikkimistä, josta pidän: asioiden kurkkaamista erilaisesta kulmasta, uudella tavalla.

Halloumivartaisiin voi tietysti pujotella mitä vain vihanneksia. Minä pidin homman simppelinä ja tarjoilin tikut salaattipedillä. Kastikkeena öljy & balsamico tai vinaigrette ovat erinomaisia, myös chimichurri on vartaiden kanssa ihanaa.

Resepti

 

 

Halloumisalaattivartaat

halloumijuustoa

kirsikkatomaatteja

hyvää vaaleaa leipää 

kesäsipulia 

lisäksi

tuoreita yrttejä 

oliiviöljyä 

Kuutio halloumijuusto ja leipä. Puolita sipulit, isommat sipulit kannattaa lohkoa. Voit käyttää myös esipaistettua leipää paistamattomana, se kypsyy kyllä grillissä. Tee vartaat ja grillaa ne keskilämpöisessä-kuumassa grillissä kunnes leipä rapeutuu ja tomaatit ja juusto saavat väriä (2-4 minuuttia). Käännä vartaat grillauksen puolivälissä.

Huiski vartaiden päälle oliiviöljyä ja tuoreita yrttejä. Tarjoa sellaisenaan tai salaattipedillä.

_____