Halloumisalaattivartaat
Halloumisalaattivartaat ovat tuttu salaatti uudessa muodossa. Tämä on juuri sellaista ruoalla leikkimistä, josta pidän: asioiden kurkkaamista erilaisesta kulmasta, uudella tavalla.
Halloumivartaisiin voi tietysti pujotella mitä vain vihanneksia. Minä pidin homman simppelinä ja tarjoilin tikut salaattipedillä. Kastikkeena öljy & balsamico tai vinaigrette ovat erinomaisia, myös chimichurri on vartaiden kanssa ihanaa.
Resepti
Halloumisalaattivartaat
halloumijuustoa
kirsikkatomaatteja
hyvää vaaleaa leipää
kesäsipulia
lisäksi
tuoreita yrttejä
oliiviöljyä
Kuutio halloumijuusto ja leipä. Puolita sipulit, isommat sipulit kannattaa lohkoa. Voit käyttää myös esipaistettua leipää paistamattomana, se kypsyy kyllä grillissä. Tee vartaat ja grillaa ne keskilämpöisessä-kuumassa grillissä kunnes leipä rapeutuu ja tomaatit ja juusto saavat väriä (2-4 minuuttia). Käännä vartaat grillauksen puolivälissä.
Huiski vartaiden päälle oliiviöljyä ja tuoreita yrttejä. Tarjoa sellaisenaan tai salaattipedillä.
_____