Hyvää ruokaa ja yhdessäoloa – helppo resepti elämän tähtihetkiin

tiistai 8. maaliskuuta 2016

Suupaloja-kirjan esipuhe päättyy näin: 

"Elämän tähtihetkien resepti on usein yksinkertainen: yhdessäoloa ja hyvää ruokaa. Niitä toivomme kirjan teille tarjoavan."

Yhdessäolon ja hyvän ruoan merkeissä vietimme myös viime perjantain, kun juhlistimme Suupaloja ravintola The Cockissa. Iltapäivä on niitä elämän hetkiä, joita en tule koskaan unohtamaan. Liikutun edelleen juhlien rennosta ja välittömästä tunnelmasta. Vielä enemmän liikutun ajatellessani kaikkia hersyviä ja sydämmellisiä vieraitamme – nelisenkymmentä ruoasta kiinnostunutta toimittajaa ja bloggaajaa nipisti työ- tai vapaa-ajastaan hetken shampanjalle ja Suupaloille. Kiitos, että tulitte – ihmiset tekevät juhlan.The Cockin kokit olivat valmistaneet kirjan resepteillä kolmea suupalaa: caponataa paprikaveneessä, siemennäkkäriä ja punajuuri-cashewpähkinätahnaa sekä pieniä juustopiiraita. Laseissa kupli vaalenpunainen shampanja, jonka maahantuoja Vindirekt meille ystävällisesti sponsoroi. Lisäksi tarjolla oli Cockin raikasta, alkoholitonta sitruunajuomaa. Tarjottavaksi valitut suupalat kuvastavat mielestäni hyvin kirjan reseptiikkaa. Reseptit ovat helppoja ja raaka-aineet saa aivan tavallisista kaupoista, mutta makua suupalat ovat täynnä.
Vieraat saivat mukaansa lahjakassin, josta löytyi jälkiruokatarvikkeet (Fazer), pohjoisen luonnon voimashotteja (Arctic Warriors), ruislastuja kirjasta löytyville tahnoille (FinnSnack), paperipillejä kirjan drinkkeihin (Confetti) sekä Kokkipottilan omaa yrttisuolaa. Kiitos yhteistyökumppaneille loistavista tuotteista, ja kiitos Hella & Herkku -putiikille kasseista.


 #suupaloja #rentoapikkuruokaa


Kuvat: Johanna Myllymäki, Satu Nyström ja Pasi Myllymäki


9 kommenttia

Riitta kirjoitti...

Kiitos vielä kerran kutsusta, oli huippua saada olla mukana tähtihetkessänne. Ne juustopiiraat etenki veivät kielen mennessään!

Johanna / Hellan ja viinilasin välissä kirjoitti...

Onnittelut vielä tätäkin kautta. Sinut tuntien kirjan on huippu!

Riikka kirjoitti...

Onnea vielä hurjasti! Ja komppaan Riittaa, ne juustopiiraat olivat i-h-a-n mielettömän i-h-a-n-i-a!!

Nanna kirjoitti...

Te säteilette, molemmat!

Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Hannele kirjoitti...

Kiitos, Riitta! Ihana, kun olit juhlissa mukana.

Hannele kirjoitti...

Kiitos, Johanna! Toivottavasti kirja saa siivet alleen :D

Hannele kirjoitti...

K-i-i-t-o-s!

Hannele kirjoitti...

Oi, Nanna <3 Oot paras.

Sisällön tarjoaa Blogger.