Kiivimojito – malja keväälle

keskiviikko 30. maaliskuuta 2016

Kevään vihreät kiivi, limetti ja minttu muodostavat loistavan makupaletin, joista syntyy hykerryttävän ihana kiivimojito. Tarvitaan lisäksi vain pieni ripaus sokeria taittamaan liiallista kirpeyttä sekä pitkä kaato kivennäisvettä. Ja jos mocktailista haluaa cocktailin, laitetaan lasiin myös hieman vaaleaa rommia.

Kevät, sinua odotettu!




Resepti



Kiivimojito


yhteen drinkkiin
1/2 kiivi
muutama mintunlehti
hieman limetin mehua
sokeria
kivennäisvettä
(vaaleaa rommia) 
jääpaloja


Kuori kiivi ja kuutioi hedelmäliha. Laitan lasin pohjalle kiivikuutiot, mintunlehdet, limetin mehu sekä sokeri. Sekoita ja survo hieman kiivejä ja mintunlehtiä. Kaada lasiin kivennäisvettä. Lisää halutessasi vaaleaa rommia. Viimesitele mintunlehdillä ja jääpaloilla.

_____



8 kommenttia

Terhi Kananpoikien Bistro kirjoitti...

Ihanan raikkaan kuuloinen juoma! :-)

Hannele kirjoitti...

Sitä kiivimojito todella on! Tykkään!

Tiina Garvey - Fanni ja Kaneli kirjoitti...

Voihan raikkaus! Kevätfiilistä ei voi estää kun tällä kilistelee. Kiitos taas ihanasta ohjeesta, Hannele! P.S Kirja on ollut kovasti luvussa täällä! :)

Hannele kirjoitti...

Ihana kuulla, Tiina!
Kevät ei ole aivan niin pitkällä täällä meillä kuin siellä etelässä, mutta fiilis on kyllä kohdillaan :D

Jael kirjoitti...

Ihanat drinksuainekset,etenkin kun siinä on lempiviinaani rommia:)

Merituuli kirjoitti...

Vahva veikkaus että rommin sijasta menisi ginikin :)

Hannele kirjoitti...

Aivan varmasti menisi! Laitan kokeiluun :)

Hannele kirjoitti...

Tällaisista raikkaista drinkeistä minä pidän. Usein laitan viinaa drinkkiin hyvin vähän, jos lainkaan, mutta tähän(kin) vaalea rommi sopii kyllä mainiosti.

Sisällön tarjoaa Blogger.