Kiivimojito – malja keväälle
Kevään vihreät kiivi, limetti ja minttu muodostavat loistavan makupaletin, joista syntyy hykerryttävän ihana kiivimojito. Tarvitaan lisäksi vain pieni ripaus sokeria taittamaan liiallista kirpeyttä sekä pitkä kaato kivennäisvettä. Ja jos mocktailista haluaa cocktailin, laitetaan lasiin myös hieman vaaleaa rommia.
Kevät, sinua odotettu!
Resepti
Kiivimojito
yhteen drinkkiin
1/2 kiivi
muutama mintunlehti
hieman limetin mehua
sokeria
kivennäisvettä
(vaaleaa rommia)
jääpaloja
Kuori kiivi ja kuutioi hedelmäliha. Laitan lasin pohjalle kiivikuutiot, mintunlehdet, limetin mehu sekä sokeri. Sekoita ja survo hieman kiivejä ja mintunlehtiä. Kaada lasiin kivennäisvettä. Lisää halutessasi vaaleaa rommia. Viimesitele mintunlehdillä ja jääpaloilla.
_____