ARVONTA – voita Balmuirin pellavaiset lautasliinat

tiistai 5. joulukuuta 2017

JOULUKALENTERIN 5. LUUKKU
Kokkipottilan joulukalenteri on tänäkin vuonna täynnä yllätyksiä. On vierailevia tähtiä, joulun pelastavia reseptejä (jos niitä nyt yllätyksiksi voi laskea) ja arvontoja. Kyllä, aivan ihania arvontoja! Tänään on vuorossa ensimmäinen arvontaluukku.
 
Kattaus on puoli ruokaa, sanotaan. Olen saanut verenperintönä äitini puolelta tarpeen kattaa kauniisti ainakin silloin, kun ruokana on jotain kaurapuuroa parempaa tai pöytään istuu kotikaksikon lisäksi muitakin. Toki aina välillä katan kahdellekin nätimmin, mutta ihan kaikki arkiruokailut – no, kyllä te tiedätte.

Oululainen Balmuir on ehdoton lempparini mitä pellavaisiin keittiöpyyhkeisiin ja lautasliinoihin tulee. Värit ovat hurmaavan ihania ja laatu aivan priimaa. Osa pellavista on ollut käytössä minulla vuosikausia. Olen käyttänyt ja pessyt toistuvasti eikä kulumisen tai nuhjaantumisen merkkejä näy. Syksyllä myyntiin tulleet kalanruotoiset pellavat ovat vielä pehmeämpää ja ihanampaa pellavaa kuin muut servietit, jotka nekin ovat hurmaavia. Ja nyt yhdellä teistä on mahdollisuus voittaa  näitä kuvissakin olevia Balmuirin pellavaisia lautasliinoja. Tai itseasiassa kahdella. Nyt tarkkana, lue ohjeet alta huolella. Lahjapaketissa on neljä (4) lautasliinaa (Caviar herringbone). 
Voit osallistua arvontaan näin:

 • Kommentoi tätä postausta viimeistään perjantaina 8.12. Kerro, millainen on unelmiesi joulukattaus. Jätä kommentin yhteyteen myös toimiva sähköpostiosoite, jotta Balmuirin tontut saavat sinut kiinni, kun voitto napsahtaa kohdalle. Muista sitten tarkistella sähköpostiasi ahkerasti, sillä laitan voittajalle viestiä heti, kun arvonta on päättynyt.
 • Toinen samanlainen neljän lautasliinan paketti on arvottavana Balmuirin Instagram-tilillä, joten voit lisätä voittomahdollisuuksiasi klikkaamalla itsesi myös sinne.


Palkinnon voittajalle lahjoittaa ja lähettää Balmuir.


52 kommenttia

 1. Unelmieni joulukattauksessa yhdistyisi kaksi lempiväriäni joulun aikaan, eli hopea ja sininen. Pöydällä olisi valkoinen pöytäliina, hopeiset aterimet, siniset servietit ja jokin hieno kukka-asetelma tai muu koriste, jossa nuo lempivärini yhdistyisivät.

  nailswonderland2011@gmail.com

  VastaaPoista
 2. Joulukattaukseen kuuluu ilman muuta kaikki talon parhaat astiat, aterimet ja lasit. Pöytää koristaa kaunis valkoinen tai pellavanvärinen pöytäliina. Kankaiset lautasliinat ovat perintökalleuksia, joissa on edesmenneitten sukulaistätien käsinvirkkaamat pitsit tai kirjotut nimikirjaimet. Juhlapöytään kuuluvat myös kynttilät ja kukkaset. Mieluiten valkoiset.

  VastaaPoista
 3. Unelmien joulukattaus syntyy, kun kaivaa äidin kaapista vanhat hopeiset aterimet esille ja venäjältä aikoinaan hankitut kristallilasit kaveriksi. Valkoinen puuvillaliina tuo juhlan tuntua. Sen päälle ripottelisin havuja keskelle pöytää kynttiläjalkojen juureen. Havuista kun lähtee niin ihana tuoksu. Kaunis kukkakimppu koristaisi pöydän keskellä. Siihen laittaisin varmaan valkoisia jouluruusuja ja eukalyptuksen oksia. Lautasten päälle laittaisin nämä kauniit balmuirin kauniit lautasliinat ja niiden jokaisen päälle vielä oksa rosmariiniä. Ah kuinka odotankaan joulupöytää❣️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi 5.12.2017 8.59, lotta ja sposti on lotta.korkala@hotmail.com :)

   Poista
  2. Joulupöytään katetaan joululautaset ja kauniit lasit liinalla peitetylle pöydälle.Pöydässä on kukkia ja kynttilöitä.Pöytä notkuu herkkuja ja käytössä on kankaiset servetit..sähköposti seijake@hotmail.com

   Poista
 4. Hopea-aterimet tuovat heti juhlan tunnun. h_lammas@hotmail.com

  VastaaPoista
 5. Punainen ja runsas!
  briksu@luukku.com

  VastaaPoista
 6. Puna-harmaa kattaus, kaunista ja kynttilöiden valossa. Joululaulut taustalla :)
  Tiia96@luukku.com

  VastaaPoista
 7. Hillitty mutta tyylikäs, vähän arkista kattausta spessumpi kattaus on omaan mieleeni :) roovel@netti.fi

  VastaaPoista
 8. Unelmieni joulukattaus syntyy kristallista, hopeasta, harmaasta ja punaisesta väristä. Kaikki sointuu yhteen harmoonisesti ja kauniisti.
  kati.suupohja@kolumbus.fi

  VastaaPoista
 9. Punaista, kultaa, vihreää, kynttilöitä, kukkia ja valtavasti herkkuja:)
  mannanpostiatluukkupistecom

  VastaaPoista
 10. Unelmien joulukattaus on lämmin, juhlava ja jotenkin erityinen. Tykkään itse luonnollisista väreistä, pellavasta ja kimmeltävistä yksityiskohdista niiden rinnalla. Joku kaunis elementti luonnosta voisi olla kaunis lisäys pöytään. 3rikatms(at)gmail.com

  VastaaPoista
 11. Joulukattaukseen kuuluu Arabian Irma-astiat ja perintöhopeat. Nämä Balmuirin lautasliinat kruunaisivat koko kattauksen koska väri sopii täydellisesti kaikkiin muihin osiin! maijaliisa71@gmail.com

  VastaaPoista
 12. Paljon valkoista. Pellavaliina. Teen kransseja jotka on sidottu harmaalla/luonnonvalkoisella nauhalla. Aidot pellavaservietit hopeisilla pidikkeillä. Perintökyntelikkö vielä tunnelmaa tuomaa. Häälahjaksi joskus aikoinaan saamamme kristallilasit käyttöön.
  tanja.dahlstrom@kolumbus.fi

  VastaaPoista
 13. Unelmien joulukattaus on mustavalkoinen höystettynä hopealla! Omassa kodissa yhdessä poikaystävän kanssa laitettuna! ❤ suvi_545@hotmail.com

  VastaaPoista
 14. Unelmieni joulukattaus syntyy punaisen ja hopean värisistä kattaus jutuista. Salli.moilanen35@gmail.com

  VastaaPoista
 15. Joulukattaukseen kaivetaan toki kauneimmatlautaset, hopeiset tarjoiluvälineet ja aterimet, pöytä valaistaan kynttilöillä tai tuikuilla ja tarjoilukulhoina on samat jotka ovat olleet aina käytössä, esim pieni jalallinen kulho muikunmädille <3

  VastaaPoista
 16. Joulukattaukseen kuuluu hopeaa ja punaista sekä paljon kynttilöitä.😍✨
  janette.mertanen@hotmail.com

  VastaaPoista
 17. Joulukattaukseen kuuluu pellavaiset pöytäliina ja servetit. Lisäksi tulppaaneista ja kaurasta tehty kukka-asetelma. Kauniit astiat kruunaavat lopputuloksen.
  klaara49@luukku.com

  VastaaPoista
 18. Minulta puuttuu tuo kattamisgeeni, joten tarvitse akuuttia apua tälläisten muodossa :D!

  VastaaPoista
 19. Unelmien joulukattaukseen kuuluu rennosti eripariset, mutta toisiinsa sointuvat astiat, kynttilät ja kukat, mielellään mukana elementtejä suoraan luonnosta. Kaiken kruunaisi arvottavat lautasliinat.
  -Kipsuli-
  fredriikka1@luukku.com

  VastaaPoista
 20. Unelmien kattauksessa on paljon hopeaa ja valkoista, ja pöydän keskellä kaunis kukka-asetelma <3

  juulia.myllykangas@outlook.com

  VastaaPoista
 21. Unelmien kattauksessa on hopeaa ja valkoista. Muutama punainen juttu värinä seassa :)
  ellijapii@gmail.com

  VastaaPoista
 22. Unelmieni kattaus olisi kauniilta astioilta herkullista ruokaa kynttilän valossa. Ja tottakai hyvässä seurassa:) pija@luukku.com

  VastaaPoista
 23. Kaapeista kaivetaan ne kaikkein ihanimmat astiat ja ei haittaa vaikka eivät olisi keskenään samanlaisia.
  Kankaiset servetit ja kynttilät hopeisiin kynttilänjalkoihin. Pöydälle tulee myös valko-hopea kukka-asetelma.
  hamalainentm@gmail.com

  VastaaPoista
 24. Unelmien joulukattaukseen kuuluu kaunis pöytäliina ja kankaiset servetit, valkoiset lautaset, kauniit aterimet ja lasit sekä Iittalan Festivo kynttilänjalat Balmuirin upeilla pallokynttilöillä.
  maija.paananen@kolumbus.fi

  VastaaPoista
 25. Unelmien joulukattaus on tehty kauniista astioista, kynttilöistä, perinteisistä herkuista, kiireettömyydestä ja rakkaista ihmisistä. Meillä on ollut jo pitkään tietyt servetit käytössä, ja ehkä nyt voisi olla tilaisuus vaihtaa uusiin. maarit.myllyojaatgmail.com

  VastaaPoista
 26. Kauniit astiat, pöytäliina ja servrtit. Paljon kynttilöitä ja perinteisiä sekä uusiakin herkkuja.

  piupau84@hotmail.fi

  VastaaPoista
 27. Unelmien joulukattaus koostuisi valkoisista Arabian tai Iittalan lautasista, Iittalan Artik-aterimista ja Hobstarin laseista. Pöytäliinana olisi valkoinen liina, keskellä kulkisi harmaa kaitaliina (tai miksei Pentikin uusi Tulppaani-sarjan punavalkoinen!) läpinäkyvillä tuikkukipoilla ja puolukanvarvuilla koristeltuna. Jokaiselle olisi varattu harmaa pellavainen lautasliina, joka olisi sidottu nätisti juuttinauhalla ja parilla puolukanvarvulla:) http://jossusliv.wordpress.com

  VastaaPoista
 28. Valkoista ja hopeaa
  han.nystrom@gmail.com

  VastaaPoista
 29. Perinteinen ja lasten askartelija :)
  Villavalkea@yahoo.com

  VastaaPoista
 30. Harmaata, valkoista ja ripaus punaista. Muutama kynttilä ja kukkia saisi pöydässä myöskin olla. riiti81(AT)gmail.com

  VastaaPoista
 31. Punainen, harmaa ja valkoinen teema astiastossa ja pöydän koristelussa :)

  anna-ylitalo@hotmail.fi

  VastaaPoista
 32. Minun unelmajoulukattaukseen kuuluu tana vuonna aidiltani perinnokseksi saatuja Arabian astioita, joita han ei aikoinaan raaskinut kayttaa seka koristeeksi jotakin vihreta luonnosta ja paljon kynttiloita. Simppelia mutta kaunista.

  annezeikel@hotmail.com

  VastaaPoista
 33. Unelmien joulukattaus olisi koristeltu luonnon materiaaleilla ja hillityillä väreillä. Havuja, pellavaa, kiviä, käpyjä, kyntitlän valoa. Pöydän ääressä rakkaimmat ja tarjolla ne ihan ultimate-suosikit eli kylmät kalat.
  humppalulla (at) gmail.com

  VastaaPoista
 34. Joulukattaukseni on harmaa-valkoinen, ripauksena vihreää väriä kuusenhavuista. Upeat kynttilänjalat ja kangasservetit.
  s.kansakoski(at)luukku.com

  VastaaPoista
 35. Väreinä punainen, valkoinen ja hopea. Juhlava, muttei tarvitse olla liian hieno.
  Hiisukas (hiisukas(at)gmail.com)

  VastaaPoista
 36. Tunnelmallinen, herkullinen ja punainen :)
  anna_88@luukku.com

  VastaaPoista
 37. Meidän perheen joulukattauksessa ovat mukana joka vuosi isoisovanhemmilta peritty Arabian juhla-astiasto sekä Tähkä-pöytähopeat. Kynttilät sytytetään ruokailun ajaksi ja tunnelmaa lämmittävät myös värikkäät tekstiilit ja lautasliinat.
  nnn3is.nej(at)gmail.com

  VastaaPoista
 38. Jouluiset astiat, tunnelmalliset kynttilät, herkullinen ruoka ja jouluinen musiikki taustalla :)
  hilsan@luukku.com

  VastaaPoista
 39. :) Valkoista ja punaista serveteissä, valko-hopeat joulukuusipallot nimikyltteinä (löytö viime jouluksi), kristalliset kuohuviinilasit, vaaleat mummulan Arabian astiat, paljon kynttilöitä, vaalea pellavaliina sekä puinen punainen monihaarainen kynttiläjalka, ja enkelikello taustalla keveästi soiden ja luomassa tunnelmaa. lamerinquecit@gmail.com

  VastaaPoista
 40. Tunnelmallinen :) Kynttilöitä, jouluastioita ja jouluista musiikkia.
  sirkkulitm@gmail.com

  VastaaPoista
 41. Kattauksessa voisi olla valkoista, hitunen mustaa, ja aimo annos hopeista blingblingiä. Haluaisin nähdä siinä jotain Marimekkoakin, ja tietysti pari kynttilää. Huh, tuosta taitaisi tulla aikamoinen sekamelska :D Mukana arvonnassa!
  netteri@gmail.com

  VastaaPoista
 42. Swedish Grace -astiat ja pellavaiset tekstiilit

  unelmiaonnesta(at)gmail.com

  VastaaPoista
 43. Tunnelma ja lämpö ovat tärkeintä, kynttilät.

  VastaaPoista
 44. Unelmien joulukattaukseen kuuluvat kauniit valkoiset astiat, jotain luonnollisia elementtejä pöytäkoristeina, kynttilänvaloa ja tietysti herkullisia jouluruokia lautasella :)

  annesavol (at) gmail.com

  VastaaPoista
 45. Tunnelmaa ja kynttilöitä :)
  nannaliini10@gmail.com

  VastaaPoista
 46. Nämä voisi hyvinkin kuulua siihen! <3
  Mykramilla(at)gmail.com

  VastaaPoista
 47. Unelmien joulukattaus syntyy pellavasta, kuusenhavuista, valkoisesta ja kynttilöistä.:) emilia_ho@hotmail.com

  VastaaPoista
 48. kynttilöitä, jouluinen pöytäliina ja hyvä seura :-) ansode@gmail.com

  VastaaPoista
 49. Jouluna pöydälle laitetaan pellavaliina ja kynttelikkö, sitten kun saan läheiset pöydän ympärille niin kattaus on valmis. kajaste.enni@gmail.com

  VastaaPoista
 50. Tykkään luonnonläheisistä materiaaleista ja sävyistä, sekä hämärästä valaistuksesta, esim. kynttilöistä.
  eeva22@hotmail.com

  VastaaPoista

Sisällön tarjoaa Blogger.