ARVONTA – voita Balmuirin pellavaiset lautasliinat

tiistai 5. joulukuuta 2017

JOULUKALENTERIN 5. LUUKKU
Kokkipottilan joulukalenteri on tänäkin vuonna täynnä yllätyksiä. On vierailevia tähtiä, joulun pelastavia reseptejä (jos niitä nyt yllätyksiksi voi laskea) ja arvontoja. Kyllä, aivan ihania arvontoja! Tänään on vuorossa ensimmäinen arvontaluukku.
 
Kattaus on puoli ruokaa, sanotaan. Olen saanut verenperintönä äitini puolelta tarpeen kattaa kauniisti ainakin silloin, kun ruokana on jotain kaurapuuroa parempaa tai pöytään istuu kotikaksikon lisäksi muitakin. Toki aina välillä katan kahdellekin nätimmin, mutta ihan kaikki arkiruokailut – no, kyllä te tiedätte.

Oululainen Balmuir on ehdoton lempparini mitä pellavaisiin keittiöpyyhkeisiin ja lautasliinoihin tulee. Värit ovat hurmaavan ihania ja laatu aivan priimaa. Osa pellavista on ollut käytössä minulla vuosikausia. Olen käyttänyt ja pessyt toistuvasti eikä kulumisen tai nuhjaantumisen merkkejä näy. Syksyllä myyntiin tulleet kalanruotoiset pellavat ovat vielä pehmeämpää ja ihanampaa pellavaa kuin muut servietit, jotka nekin ovat hurmaavia. Ja nyt yhdellä teistä on mahdollisuus voittaa  näitä kuvissakin olevia Balmuirin pellavaisia lautasliinoja. Tai itseasiassa kahdella. Nyt tarkkana, lue ohjeet alta huolella. Lahjapaketissa on neljä (4) lautasliinaa (Caviar herringbone). 
Voit osallistua arvontaan näin:

  • Kommentoi tätä postausta viimeistään perjantaina 8.12. Kerro, millainen on unelmiesi joulukattaus. Jätä kommentin yhteyteen myös toimiva sähköpostiosoite, jotta Balmuirin tontut saavat sinut kiinni, kun voitto napsahtaa kohdalle. Muista sitten tarkistella sähköpostiasi ahkerasti, sillä laitan voittajalle viestiä heti, kun arvonta on päättynyt.
  • Toinen samanlainen neljän lautasliinan paketti on arvottavana Balmuirin Instagram-tilillä, joten voit lisätä voittomahdollisuuksiasi klikkaamalla itsesi myös sinne.


Palkinnon voittajalle lahjoittaa ja lähettää Balmuir.


52 kommenttia

Sussukka kirjoitti...

Unelmieni joulukattauksessa yhdistyisi kaksi lempiväriäni joulun aikaan, eli hopea ja sininen. Pöydällä olisi valkoinen pöytäliina, hopeiset aterimet, siniset servietit ja jokin hieno kukka-asetelma tai muu koriste, jossa nuo lempivärini yhdistyisivät.

nailswonderland2011@gmail.com

Viikonloppukokki kirjoitti...

Joulukattaukseen kuuluu ilman muuta kaikki talon parhaat astiat, aterimet ja lasit. Pöytää koristaa kaunis valkoinen tai pellavanvärinen pöytäliina. Kankaiset lautasliinat ovat perintökalleuksia, joissa on edesmenneitten sukulaistätien käsinvirkkaamat pitsit tai kirjotut nimikirjaimet. Juhlapöytään kuuluvat myös kynttilät ja kukkaset. Mieluiten valkoiset.

Anonyymi kirjoitti...

Unelmien joulukattaus syntyy, kun kaivaa äidin kaapista vanhat hopeiset aterimet esille ja venäjältä aikoinaan hankitut kristallilasit kaveriksi. Valkoinen puuvillaliina tuo juhlan tuntua. Sen päälle ripottelisin havuja keskelle pöytää kynttiläjalkojen juureen. Havuista kun lähtee niin ihana tuoksu. Kaunis kukkakimppu koristaisi pöydän keskellä. Siihen laittaisin varmaan valkoisia jouluruusuja ja eukalyptuksen oksia. Lautasten päälle laittaisin nämä kauniit balmuirin kauniit lautasliinat ja niiden jokaisen päälle vielä oksa rosmariiniä. Ah kuinka odotankaan joulupöytää❣️

Anonyymi kirjoitti...

Anonyymi 5.12.2017 8.59, lotta ja sposti on lotta.korkala@hotmail.com :)

Anonyymi kirjoitti...

Hopea-aterimet tuovat heti juhlan tunnun. h_lammas@hotmail.com

Anonyymi kirjoitti...

Punainen ja runsas!
briksu@luukku.com

Tiia kirjoitti...

Puna-harmaa kattaus, kaunista ja kynttilöiden valossa. Joululaulut taustalla :)
Tiia96@luukku.com

Anonyymi kirjoitti...

Hillitty mutta tyylikäs, vähän arkista kattausta spessumpi kattaus on omaan mieleeni :) roovel@netti.fi

Unknown kirjoitti...

Unelmieni joulukattaus syntyy kristallista, hopeasta, harmaasta ja punaisesta väristä. Kaikki sointuu yhteen harmoonisesti ja kauniisti.
kati.suupohja@kolumbus.fi

Anonyymi kirjoitti...

Punaista, kultaa, vihreää, kynttilöitä, kukkia ja valtavasti herkkuja:)
mannanpostiatluukkupistecom

Tuulia kirjoitti...

Unelmien joulukattaus on lämmin, juhlava ja jotenkin erityinen. Tykkään itse luonnollisista väreistä, pellavasta ja kimmeltävistä yksityiskohdista niiden rinnalla. Joku kaunis elementti luonnosta voisi olla kaunis lisäys pöytään. 3rikatms(at)gmail.com

Anonyymi kirjoitti...

Joulukattaukseen kuuluu Arabian Irma-astiat ja perintöhopeat. Nämä Balmuirin lautasliinat kruunaisivat koko kattauksen koska väri sopii täydellisesti kaikkiin muihin osiin! maijaliisa71@gmail.com

Tanja kirjoitti...

Paljon valkoista. Pellavaliina. Teen kransseja jotka on sidottu harmaalla/luonnonvalkoisella nauhalla. Aidot pellavaservietit hopeisilla pidikkeillä. Perintökyntelikkö vielä tunnelmaa tuomaa. Häälahjaksi joskus aikoinaan saamamme kristallilasit käyttöön.
tanja.dahlstrom@kolumbus.fi

Suvi kirjoitti...

Unelmien joulukattaus on mustavalkoinen höystettynä hopealla! Omassa kodissa yhdessä poikaystävän kanssa laitettuna! ❤ suvi_545@hotmail.com

Salli M kirjoitti...

Unelmieni joulukattaus syntyy punaisen ja hopean värisistä kattaus jutuista. Salli.moilanen35@gmail.com

Linda kirjoitti...

Joulukattaukseen kaivetaan toki kauneimmatlautaset, hopeiset tarjoiluvälineet ja aterimet, pöytä valaistaan kynttilöillä tai tuikuilla ja tarjoilukulhoina on samat jotka ovat olleet aina käytössä, esim pieni jalallinen kulho muikunmädille <3

jansu kirjoitti...

Joulukattaukseen kuuluu hopeaa ja punaista sekä paljon kynttilöitä.😍✨
janette.mertanen@hotmail.com

klaara kirjoitti...

Joulukattaukseen kuuluu pellavaiset pöytäliina ja servetit. Lisäksi tulppaaneista ja kaurasta tehty kukka-asetelma. Kauniit astiat kruunaavat lopputuloksen.
klaara49@luukku.com

Merja | Ripaus tryffeliä kirjoitti...

Minulta puuttuu tuo kattamisgeeni, joten tarvitse akuuttia apua tälläisten muodossa :D!

Anonyymi kirjoitti...

Unelmien joulukattaukseen kuuluu rennosti eripariset, mutta toisiinsa sointuvat astiat, kynttilät ja kukat, mielellään mukana elementtejä suoraan luonnosta. Kaiken kruunaisi arvottavat lautasliinat.
-Kipsuli-
fredriikka1@luukku.com

Anonyymi kirjoitti...

Unelmien kattauksessa on paljon hopeaa ja valkoista, ja pöydän keskellä kaunis kukka-asetelma <3

juulia.myllykangas@outlook.com

Unknown kirjoitti...

Unelmien kattauksessa on hopeaa ja valkoista. Muutama punainen juttu värinä seassa :)
ellijapii@gmail.com

Anonyymi kirjoitti...

Unelmieni kattaus olisi kauniilta astioilta herkullista ruokaa kynttilän valossa. Ja tottakai hyvässä seurassa:) pija@luukku.com

Teija kirjoitti...

Kaapeista kaivetaan ne kaikkein ihanimmat astiat ja ei haittaa vaikka eivät olisi keskenään samanlaisia.
Kankaiset servetit ja kynttilät hopeisiin kynttilänjalkoihin. Pöydälle tulee myös valko-hopea kukka-asetelma.
hamalainentm@gmail.com

Anonyymi kirjoitti...

Unelmien joulukattaukseen kuuluu kaunis pöytäliina ja kankaiset servetit, valkoiset lautaset, kauniit aterimet ja lasit sekä Iittalan Festivo kynttilänjalat Balmuirin upeilla pallokynttilöillä.
maija.paananen@kolumbus.fi

Anonyymi kirjoitti...

Unelmien joulukattaus on tehty kauniista astioista, kynttilöistä, perinteisistä herkuista, kiireettömyydestä ja rakkaista ihmisistä. Meillä on ollut jo pitkään tietyt servetit käytössä, ja ehkä nyt voisi olla tilaisuus vaihtaa uusiin. maarit.myllyojaatgmail.com

Anonyymi kirjoitti...

Kauniit astiat, pöytäliina ja servrtit. Paljon kynttilöitä ja perinteisiä sekä uusiakin herkkuja.

piupau84@hotmail.fi

Jossu kirjoitti...

Unelmien joulukattaus koostuisi valkoisista Arabian tai Iittalan lautasista, Iittalan Artik-aterimista ja Hobstarin laseista. Pöytäliinana olisi valkoinen liina, keskellä kulkisi harmaa kaitaliina (tai miksei Pentikin uusi Tulppaani-sarjan punavalkoinen!) läpinäkyvillä tuikkukipoilla ja puolukanvarvuilla koristeltuna. Jokaiselle olisi varattu harmaa pellavainen lautasliina, joka olisi sidottu nätisti juuttinauhalla ja parilla puolukanvarvulla:) http://jossusliv.wordpress.com

Hannahelena kirjoitti...

Valkoista ja hopeaa
han.nystrom@gmail.com

H kirjoitti...

Perinteinen ja lasten askartelija :)
Villavalkea@yahoo.com

Riiti kirjoitti...

Harmaata, valkoista ja ripaus punaista. Muutama kynttilä ja kukkia saisi pöydässä myöskin olla. riiti81(AT)gmail.com

Anonyymi kirjoitti...

Punainen, harmaa ja valkoinen teema astiastossa ja pöydän koristelussa :)

anna-ylitalo@hotmail.fi

Anonyymi kirjoitti...

Minun unelmajoulukattaukseen kuuluu tana vuonna aidiltani perinnokseksi saatuja Arabian astioita, joita han ei aikoinaan raaskinut kayttaa seka koristeeksi jotakin vihreta luonnosta ja paljon kynttiloita. Simppelia mutta kaunista.

annezeikel@hotmail.com

Anonyymi kirjoitti...

Joulupöytään katetaan joululautaset ja kauniit lasit liinalla peitetylle pöydälle.Pöydässä on kukkia ja kynttilöitä.Pöytä notkuu herkkuja ja käytössä on kankaiset servetit..sähköposti seijake@hotmail.com

Anonyymi kirjoitti...

Unelmien joulukattaus olisi koristeltu luonnon materiaaleilla ja hillityillä väreillä. Havuja, pellavaa, kiviä, käpyjä, kyntitlän valoa. Pöydän ääressä rakkaimmat ja tarjolla ne ihan ultimate-suosikit eli kylmät kalat.
humppalulla (at) gmail.com

sikurina kirjoitti...

Joulukattaukseni on harmaa-valkoinen, ripauksena vihreää väriä kuusenhavuista. Upeat kynttilänjalat ja kangasservetit.
s.kansakoski(at)luukku.com

Anonyymi kirjoitti...

Väreinä punainen, valkoinen ja hopea. Juhlava, muttei tarvitse olla liian hieno.
Hiisukas (hiisukas(at)gmail.com)

anna s. kirjoitti...

Tunnelmallinen, herkullinen ja punainen :)
anna_88@luukku.com

Unknown kirjoitti...

Meidän perheen joulukattauksessa ovat mukana joka vuosi isoisovanhemmilta peritty Arabian juhla-astiasto sekä Tähkä-pöytähopeat. Kynttilät sytytetään ruokailun ajaksi ja tunnelmaa lämmittävät myös värikkäät tekstiilit ja lautasliinat.
nnn3is.nej(at)gmail.com

Hilda Hissu kirjoitti...

Jouluiset astiat, tunnelmalliset kynttilät, herkullinen ruoka ja jouluinen musiikki taustalla :)
hilsan@luukku.com

Kaura kirjoitti...

:) Valkoista ja punaista serveteissä, valko-hopeat joulukuusipallot nimikyltteinä (löytö viime jouluksi), kristalliset kuohuviinilasit, vaaleat mummulan Arabian astiat, paljon kynttilöitä, vaalea pellavaliina sekä puinen punainen monihaarainen kynttiläjalka, ja enkelikello taustalla keveästi soiden ja luomassa tunnelmaa. lamerinquecit@gmail.com

Sirkkuli kirjoitti...

Tunnelmallinen :) Kynttilöitä, jouluastioita ja jouluista musiikkia.
sirkkulitm@gmail.com

Elise H. kirjoitti...

Kattauksessa voisi olla valkoista, hitunen mustaa, ja aimo annos hopeista blingblingiä. Haluaisin nähdä siinä jotain Marimekkoakin, ja tietysti pari kynttilää. Huh, tuosta taitaisi tulla aikamoinen sekamelska :D Mukana arvonnassa!
netteri@gmail.com

Henna73 kirjoitti...

Swedish Grace -astiat ja pellavaiset tekstiilit

unelmiaonnesta(at)gmail.com

Hanna kirjoitti...

Tunnelma ja lämpö ovat tärkeintä, kynttilät.

apple kirjoitti...

Unelmien joulukattaukseen kuuluvat kauniit valkoiset astiat, jotain luonnollisia elementtejä pöytäkoristeina, kynttilänvaloa ja tietysti herkullisia jouluruokia lautasella :)

annesavol (at) gmail.com

Nanna kirjoitti...

Tunnelmaa ja kynttilöitä :)
nannaliini10@gmail.com

Anonyymi kirjoitti...

Nämä voisi hyvinkin kuulua siihen! <3
Mykramilla(at)gmail.com

Anonyymi kirjoitti...

Unelmien joulukattaus syntyy pellavasta, kuusenhavuista, valkoisesta ja kynttilöistä.:) emilia_ho@hotmail.com

anna kirjoitti...

kynttilöitä, jouluinen pöytäliina ja hyvä seura :-) ansode@gmail.com

Anonyymi kirjoitti...

Jouluna pöydälle laitetaan pellavaliina ja kynttelikkö, sitten kun saan läheiset pöydän ympärille niin kattaus on valmis. kajaste.enni@gmail.com

EevaM kirjoitti...

Tykkään luonnonläheisistä materiaaleista ja sävyistä, sekä hämärästä valaistuksesta, esim. kynttilöistä.
eeva22@hotmail.com

Sisällön tarjoaa Blogger.