Mikan Cafe & Burger, Oulu

maanantai 25. marraskuuta 2019
Burgereita ja pirtelöitä fiftaritunnelmissa!
Tässä postaussarjassa ihastelun alla ovat Oulun ravintolat.


Mikan Cafe & Burger on hyväntuulinen ravintola, jossa ruoka on rentoa ja tunnelma letkeä. Sisustus on kuin amerikkalaisesta fiftariravintolasta lainattu – suosikkejani ovat punaiset sohvaloossit. Ruokalistalla on kaikkea mitä burgeribaarilta odottaa sopii: hampurilaisia, hodareita, erilaisia ranskalaisia dippeineen sekä pirtelöitä. Täältä ei lähdetä nälkäisinä!

Ravintola on aivan rautatieaseman lähellä, Asemakadun päässä. Aivan ydinkeskustasta burgereille on vain muutaman korttelin matka – Oulussa kaikki on ihan lähellä. 
Mikan burgerit ovat tuhdin kokoisia ja maukkaita – käsityön kyllä maistaa. Briossisämpylät tulevat burgereihin ja hodareihin tuoreina paikallisilta leipomoilta, kastikkeet ja hillokkeet tehdään omassa keittiössä. Vaihtoehdoissa on myös vegaanisia ja gluteenittomia herkkuja. Lapsille tehdään pieniin käsiin sopivia hampurilaisia, herkkuja kuulemma nekin.

Ranskalaisiksi on valittu mäkkärimäiset ranskanperunat. Tikkuperunat on vastapaistettuja ja siten massaravintolassa tarjottuja parempia. Royal with cheese -annoksessa ranskalaisten päällä on juustokastiketta, chilimajoneesia ja raikasta tuoresalsaa. More is more! 

Yksi ranskalaisannos ansaitsee vielä ehdottomasti erityismaininnan: bataattiranskalaiset ovat täydellisen rapeita. Rouskuvareunaisissa bataattiranuissa on mehevä sisus. Voikohan neljää euroa edes paremmin käyttää?


Mikan Cafe & Burger on ravintola, jonne on helppo mennä. Aamupäivästä iltaan avoinna olevassa ravintolassa voi käydä lounaalla tai iltaburgerilla. Tai ehkä pelkällä pirtelöllä.


Mikan Cafe & Burger
Asemakatu 39, Oulu

#eatoulu-postaussarjassa tutustutaan oululaisiin ravintoloihin. Missä pohjoisen pääkaupungissa kannattaa syödä? Mitkä ovat ne Oulun ravintolat, joissa paikalliset ruoanrakastajat syövät?

Kurkkaa sarjan aiemmat jutut:

Ei kommentteja

Sisällön tarjoaa Blogger.