Lasillinen voimanaiselleni

maanantai 16. joulukuuta 2019
Postaus on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Embrazenin ja Indieplacen kanssa

Skool, voimanaiseni! Tämä kirjoitus on sinulle.

Embrazen-viini


JOULUKALENTERIN 16. LUUKKUTiedän olevani onnekas. Olen saanut kasvaa ja elää vahvojen naisten ympäröimänä. Naisten, jotka ovat olleet rohkeita ja sinnikkäitä, herkkiä ja hersyviä, kannustavia ja kannettelevia. 

Yksi vahva esikuvani ja voimanaiseni on isoäitini, vanhamamma, joka siirtyi tästä ajasta ajattomuuteen seitsemän vuotta sitten. Tämä malja on sinulle vanhamamma, nuori sielu!

Mamman elämänasenne ja leikkisyys olivat täyttä kultaa – ne kultahiput kantavat minua edelleen. Muorin, kuten hän itseään kutsui, elämänasenne kuvaa hyvin hänen usein sanomansa lause: Muut tekee mitä osaa, mutta me tytöt tehdään mitä halutaan! Niin hän eli oman elämänsä, ja sama asenne on vahvasti osa omaa ajatusmaailmaani. 

Embrazen-viini
Embrazen-viini

Vahvoihin naisiin nojaa myös tämän postauksen kaupallinen yhteistyökumppani Embrazen-viini. Yhdysvaltalaisen viinin etiketeissä on naisia, jotka ovat olleet aikanaan rajoja ja oletuksia laajentaneita voimahahmoja.

Kiinnostaviin voimanaisiin voi tutustua laajemmin Living Wine Label -sovelluksella. Skannaamalla Embrazenin etikettejä naiset heräävät hehkumaan. Yksi etiketin naisista on soolo-maailmanmatkaaja, yrittäjä, toimittaja ja tutkivan journalismin pioneereihin kuuluva Nellie Bly. Ihailen!

Embrazen-viinejä löytyy sekä punaisena että valkoisena. Punaviini on keskivahva rypälesekoite, jonka makumaailmassa on vahvaa hedelmäisyyttä. Valkoviini on tehty Chardonnay-rypäleestä ja viinissä on hieman päärynäisyyttä. Vivahteikuutta viinille tuo tammitynnyrikypsytys. Molemmat viinit sopivat mainiosti seurustelujuomaksi, eivätkä ne välttämättä kaipaa ruokaa rinnalleen. 

Embrazen-viini
isoäiti
Yhteiset retket ja hetket olivat aina mamman (kuva yllä) kanssa täynnä riemua. Tai no, milloin mitäkin tunnetta, mutta pääosin kuitenkin riemua. Hän innosti kokeilemaan ja kokkailemaan, inspiroi tekemällä maailman parhaita lettuja, imellettyä perunalaatikkoa ja sieniruokia – ja löytämällä aina parhaat sienipaikat. 

Mamman lisäksi samaa voimaa on monissa muissakin ihailemissani naisissa. He ovat ihmisiä, jotka ovat rohkeita, vaikka uudet asiat vähän pelottaisivatkin. He ovat laajakatseisia, innostavia ja toisia nostavia. Ja he pitävät hyvää huolta paitsi muista myös itsestään. Sellainen haluan itsekin olla.

–––––

Suomen alkoholilainsäädännön vuoksi en voi julkaista alkoholia koskevia kommentteja. Mutta muuten sana on toki vapaa! Kerro, kuka on sinun voimanaisesi?

1 kommentti

Anonyymi kirjoitti...

Hassua että minunkin voimanaiseni on nimeltään Vanhamamma❤️

Sisällön tarjoaa Blogger.