| |

Pätkisfudge

Pätkisfudge syntyy kolmesta raaka-aineesta. Helppoa ja herkkua!

Onneen on oikotie: aivan todella hyvä fudge syntyy aivan todella helposti. Tähän reseptiin tarvitset vain kondensoitua maitoa, tummaa suklaata sekä pätkistä. Helppoa kuin fudgen teko!

Pätkis on yksi harvoista suklaista, joista pidän. Ja kun siitä tekee tahmeaa fudgea on se vieläkin parempaa. Pätkisfudge sopii hyvin myös ruokalahjaksi.

Jos haluat tehdä fudgea sillä aivan aidolla tavalla, suosittelen tutustumaan Saaran loistavaan ja tarkkaan fudge-postaukseen. Saaran tontilta löytyy myös fudge-reseptejä vaikka kuinka paljon.

Kokeile myös näitä helppoja itse tehtyjä karkkeja:

PÄTKISFUDGE

Helppo ja nopea pätkisfudge syntyy vain kolmesta raaka-aineesta.
Esivalmistelu15 minutes
jäähtyminen2 hours
Annokset: 8

Raaka-aineet

  • 180 g Pätkis-suklaata
  • 200 g tummaa suklaata
  • 1 prk kondensoitua maitoa (397 g)

Tee näin

  • Laita kaikki ainekset kuumuutta kestävään kulhoon tai pieneen kattilaan.
  • Laita kulho vesihauteeseen eli toisen, kiehuvaa vettä sisältävän, kattilan päälle. Vesi ei saa koskea ylempää kulhoa. Höyry kuumentaa ja sulattaa suklaan.
  • Sekoittele ja anna suklaan sulaa.
  • Sekoita huolellisesti ja kun suklaa on sulanut, kaada fudge leivinpaperilla vuorattuun laakeaan astiaan (noin 15×20 cm).
  • Koristele halutessasi.
  • Anna fudgen jähmettyä.
  • Leikkaa paloiksi ja anna vaikka ruokalahjaksi.

Seuraathan Kokkipotteja jo Instagramissa!