Pätkisfudge

sunnuntai 15. joulukuuta 2019
Pätkistä parempaa on vain pätkisfudge.



JOULUKALENTERIN 15. LUUKKU


Onneen on oikotie: aivan todella hyvä fudge syntyy aivan todella helposti. Tähän reseptiin tarvitset vain kondensoitua maitoa, tummaa suklaata sekä pätkistä. Helppoa kuin fudgen teko!



Jos haluat tehdä fudgea sillä aivan aidolla tavalla, suosittelen tutustumaan Saaran loistavaan ja tarkkaan fudge-postaukseen. Saaran tontilta löytyy myös fudge-reseptejä vaikka kuinka paljon!


Resepti



Pätkisfudge

10 annosta

  • 180 g Pätkis-suklaata
  • 200 g tummaa suklaata
  • 1 prk (397 g) kondensoitua maitoa

  1. Laita kaikki ainekset kuumuutta kestävään kulhoon tai pieneen kattilaan.
  2. Laita kulho vesihauteeseen eli toisen, kiehuvaa vettä sisältävän, kattilan päälle. Vesi ei saa koskea ylempää kulhoa. Höyry kuumentaa ja sulattaa suklaan.
  3. Sekoittele ja anna suklaan sulaa.
  4. Sekoita huolellisesti ja kun suklaa on sulanut, kaada fudge leivinpaperilla vuorattuun laakeaan astiaan (noin 15x20 cm).
  5. Koristele halutessasi. 
  6. Anna fudgen jähmettyä.
  7. Leikkaa paloiksi ja anna vaikka ruokalahjaksi.

Ei kommentteja

Sisällön tarjoaa Blogger.