Info

Kokit ja Potit -ruokablogissa keskiössä ovat suoraviivaiset reseptit helposti saatavista raaka-aineista. Ote on rento, vaikka kokkailuun ja reseptien kehittelyyyn suhtaudutaankin intohimoisesti.

Blogissa pohditaan myös kasvun ihmeitä keittiötarhassa ja haetaan inspiraatiota kotikeittiöön maailmalta. Seuraathan blogia myös somessa:

KUKA?

Blogin takana on minä, Hannele, ruoka-alan itseoppinut toimija, jonka mielestä itse tehty ruoka on rakkaudenosoituksista suurimpia. Rakastan hummusta ja auringonlaskuja, ja mielestäni kaunein manikyyri on multavana kynsien alla. Blogin kirjoittaminen ja ruokakuvaaminen ovat minulle rakkaita harrastuksia, joista on vuosien varrella salaa tullut sivutyö. Koulutukseltani olen puheterapeutti, puheen, kielen ja vuorovaikutuksen ammattilainen.

YHTEISTYÖTÄ?

Teen mielelläni yhteistyötä blogin henkeen sopivien yritysten kanssa. Oivaltavat reseptit ja maukas sisältö on vahvinta osaamistani. Ota rohkeasti yhteyttä joko suoraan minuun (kokitjapotit at gmail.com) tai Indieplace Oy:n myyntiin (anne at indieplace.fi). Kuulutaan!
Sisällön tarjoaa Blogger.