Info

Kokit ja Potit -ruokablogissa keskiössä on suoraviivaiset reseptit helposti saatavista raaka-aineista. Ote on rento, vaikka kokkailuun ja reseptien kehittelyyyn suhtaudutaankin intohimoisesti.

Blogissa pohditaan myös kasvun ihmeitä keittiötarhassa ja haetaan inspiraatiota kotikeittiöön maailmalta. Seuraathan blogia myös somessa:

KUKA?

Blogin takana on Hannele, ruoka-alan itseoppinut toimija, jonka mielestä itse tehty ruoka on rakkaudenosoituksista suurimpia. Rakastan uunissa kuivattuja tomaatteja, auringonlaskuja, nuotioretkiä ja yhteisiä illallisia. Blogin kirjoittaminen ja ruokakuvaaminen ovat minulle rakkaita harrastuksia, joista on vuosien varrella salaa tullut osa työpalettiani. Koulutukseltani olen puheterapeutti, puheen, kielen ja vuorovaikutuksen ammattilainen.

YHTEISTYÖTÄ?

Teen mielelläni yhteistyötä blogin henkeen sopivien yritysten kanssa. Oivaltavat reseptit ja maukas sisältö on vahvinta osaamistani. Ota rohkeasti yhteyttä joko suoraan minuun (kokitjapotit at gmail.com) tai Indieplace Oy:n myyntiin (myynti at indieplace.fi). Kuulutaan!
Sisällön tarjoaa Blogger.